Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. (ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΛΙ!!)


Ας μου συγχωρεθει ν αρχισω με μια επικληση στις Μουσσες με τροπο Νεοελληνικο:



Τοσοι και τοσοι σημερα (19-03-2010) προφητευουν, γιατι οχι και εγω.Πολλοι λενε και ανοησιες,γιατι οχι και γω.

Ανηκω στους αισιοδοξους,για την εκβαση αυτου του εγχειρηματος της ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (με κοινο Συνταγμα,Πολιτικη,Στρατιωτικη παρουσια).

Σημερα με ΑΙΤΙΑ (το λιγοτερο) τη λεγομενη "Παγκοσμια Οικονομικη Κριση"(που ειναι κριση μονο της Δυσης),και ΑΦΟΡΜΗ (το λιγοτερο),το "Ελλαδικο προβλημα",θα επιχειρηθει (ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΟ), με πολιτικα μεσα και οικονομικα "οπλα", ΜΙΑ:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Αλλωστε μη ξεχναμε, οτι η μεθοδος των Δημοψηφισματων για ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ, καταψηφιζομενο,απο πολλους Ευρωπαιους πριν μερικα χρονια....

Το προβλημα για την Ενιαια Ευρωπη ειναι Η ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, σε συνθηκες σταδιακης ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ,μεσα σε "ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" διεθνες περιβαλλον.

Εργαλεια για την προσαρμογη της στα νεωτερα παγκοσμια δεδομενα: Τα ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (κυριως).

Γι αυτο:

ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ,ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, (ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ).

Φανταστειτε οτι σημερα, ενα αυτοκινητο φτιαγμενο στις ΗΠΑ,κοστιζει φθηνοτερα απο ενα αλλο ολοιδιο, φτιαγμενο στη Γερμανια!!!

Ο παναρχαιος τροπος να "κοπει" πληθωριστικο νομισμα, δεν ειναι προσφορος-σε αντιθεση με τις ΗΠΑ-γιατι η ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ!!!!

Δηλαδη δεν μπορει να γινει ανεκτη, η υποτιμηση του ευρω,ΔΗΛΑΔΗ:Η υποτιμηση του ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του "νοικοκυρη Γερμανου",για να αρχισει να ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ο "σπαταλος,απροσαρμοστος,Ελληνας".

Το ιδιο ομως αποτελεσμα ,(υποτιμηση ευρω), μπορει να προκυψει με μεσα Πολιτικα (με τη στενη συνεργασια βεβαια των ΜΜΕ).
Το ενδιαφερον και θαυμαστο,ειναι οτι ετσι, δεν θα ειναι ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ απο τους πολλους Ευρωπαιους!!!Οι αντιδρασεις προβλεπονται ηπιες.

Ετσι ενω ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ, ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ"ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ",ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, -στην ουσια- ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ". (απο την υποτιμηση του ευρω,και του κοπου του,χωρις αυτος να φταιει πιο πολυ).

Γι αυτο:

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ- ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ -ΣΤΟ Δ.Ν.Τ., που θα μας "αναδιαρθρωσει" ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, (για αυτα που θα παθουμε), ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ!!!!
Αλλωστε σε λιγο στην Ελλαδα, δεν θα εχουμε να πληρωσουμε ουτε για μισθους,υγεια,παιδεια...

Η "Γαλλικη λυση" να χρηματοδοτηθουμε φθηνα, απο Ευρωπαικη "αλληλεγγυη"(!!!!),ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ,(μερικως),ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ (του ευρω) ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ.

Ταυτοχρονα η Ελλαδα με τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που ηδη διαθετει,(σε εμψυχο δυναμικο,και επιχειρηματικες ευκαιριες),και που ως τωρα ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΜΕ:
Θα "νοικοκυρευθει,"θα καθαρθει,και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ.. ΦΘΗΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.....

Τοτε ακριβως ο Γερμανος ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ για την υπομονη και την "ΒΛΑΚΕΙΑ"(να του "υποτιμαμε" το ευρω και να χανει, ενω δουλευει παραγει,πουλα σ ολο τον Κοσμο).
Και τοτε θα αρχισει επι τελους, η ΑΝΑΠΤΥΞΗ που σταθηκαμε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....(..τα ξενα χερια ειναι μαχαιρια...)

Ο "ταπεινωμενος"και καταπονημενος Ελληνας θα ζησει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ",ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ πικρα ΟΤΙ: "Ηθελε το Γερμανο του" !!!


Η Πολιτικη μεθοδος ειναι η δημιουργια ..ΠΑΝΙΚΟΥ (σε ολους τους Δυτικους,τουλαχιστον).(ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ"-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ).

Η προσφυγη στο ΔΝΤ,μιας χωρας του "ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ" του ευρω,σαν την Ελλαδα, διαφερει ουσιαστικα, απο την προσφυγη ας πουμε της Ουγγαριας. (ΣΙΓΟΥΡΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ" ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ,ME ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ, "ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ"ΑΝΑΡΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).

Η εξοδος καθε ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ,οπως της Ελλαδας,απο το ευρω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.(ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ-ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Εννοειται οτι στη θεση της Γερμανιας μπορει να μπαινει ας πουμε η Ολλανδια,Σουηδια κλπ.
Και στη θεση της Ελλαδας....η Πορτογαλια,Ιταλια...Αγγλια(!!),Γαλλια(!!!!) κλπ.

ΤΩΡΑ....

Ενα τραγουδακι για να ΚΛΑΨΟΥΜΕ και για να ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ:



Και για ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ"(ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!),που αφορα ομως ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- και- που ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! (χωρα της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ)

ΑΚΟΥΣΤΕ.....



*******:Πολλες ευχαριστιες, στο ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,που με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ και την ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,μου ενεπνευσε το κειμενακι αυτο.

7 σχόλια:

  1. Σαν τα χιόνια αγαπητέ ianaticus και χαίρομαι που σε... βλέπω.
    Στις προφητείες έχω μια αδυναμία, αν και αυτό που διάβασα μου φάνηκε άρθρο εμπεριστατωμένο (συγνώμην που αμφισβητώ την μαντική σου ικανότητα) αλλά μήπως μπορείς να προβλέψεις πότε θα μας επισκεφθεί αυτή η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, ποιος και πόσο ακριβά θα την πληρώσει; Ευχαριστώ...

    Σημ. Παρακολούθησα την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Ανδρουλάκη που αυτές τις μέρες διαβάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΑΤΑΚΙ μου:ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ απο το φοβο μας,επικαλουμενοι τις Μουσσες...Της "Διανοιας ορθοδοτειραι...",αισθανομενοι ολιγοι.
    Η "αναδομηση" ειναι πορεια που ηδη ξεκινησε,καιρο τωρα.Ομως τωρα ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ".
    Ακριβα θα την πληρωσουν μονο οι ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ....και οπως παντα ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
    Αυτοι θα ειναι απο Αγροτες επιδοτουμενοι,Εργατες ειδικων κατηγοριων(πχ:υφαντουργιας,σιδηρου κλπ),Υπαλληλοι Δημοσιου που δεν χρειαζονται,Επιχειρηματιες κρατικοδιαιτοι,Εργοστασιαρχες που δεν καινοτομουν,Πολιτικοι "της Υβρεως",Δικαστικοι "της συνδιαλλαγης",Κοματαρχαιοι "της παλαιας σχολης",Φακελακηδες,Καναλαρχες της "διαπλοκης",Καλλιτεχνες του "Αριστερου..."κατεστημενου, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή σου η προφητεία με ικανοποιεί, αν έμεναν και οι αδύναμοι έξω, η ικανοποίηση θα ήταν πλήρης...
    Την καλημέρα μου και περιμένω σύντομα την επόμενη πρόβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alataki μου:Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ και η σκληρη του μοιρα (μπορει να ειμαστε και εμεις),εξυπηρετει το σχεδιο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ,σ ολη τη φυση.
    Μας πικραινει και μας συγκλονιζει αλλα το ΔΡΑΜΑ αυτο θα πρεπει να κριθει και ν αξιολογηθει,με τη ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ!!!
    Και ως γνωστο η φυση :ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!!!
    Για το ΑΤΟΜΟ θα φροντισει Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ (ΠΧ:Κομμουνισμος,Φασισμος,ακομα και Δημοκρατια),ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ (Να κατι τετοιο που και συ και γω στο Διαδικτυο "ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ")!!!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ακομα και ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΤΑΥΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πάντα είναι δεμένα στο άρμα της αιωνιότητας iamaticus, αλλά αυτό δεν με παρηγορεί γιατί και η αιωνιότητα την εξουσία και τη δύναμη δικαιώνει...
    Εμείς όμως δεν θα παραδοθούμε, μπορούμε και θ' αντισταθούμε!!!
    (Ωχ, το επαναστατικό μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oφειλουν γλυκο κοριτσι ALATAKI MOY, τα νειατα να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ οπως ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ...
    ετσι φαινεται οτι Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

    Μα των αιωνων ο χωρος ευρισκε παντα κι αλλους τροπους να βασανιζει τους Ανθρωπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AX !! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ:
    των αιωνων ο χορος, βεβαια,ΟΧΙ Ο ΧΩΡΟΣ!!
    ALATAKI MOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή