Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)



Με την ανατολη του 2010,ζωντας σαν το 10-ο μελος της Ευρωπαικης Ενωσης,οι τελευταιες αυταπατες μιας ολοκληρης γενιας Νεοελληνων,καταρρεουν με τροπο Συμβολικο και Τραγικο.

Ο Τιμημενος (απο ολους) Μανωλης Γλεζος ογδονταχρονος και βαλε, Μακαρια Πιστος σ ενα κοσμο, που προ πολλου "εξετεθει ανεπανορθωτα,απαξιουμενος" (του Κομμουνιστικου Ιδεωδους), νοσηλευευεται, μετα απο συγκρουση με τις μοναδες της Αστυνομιας,αγωνιζομενος με συνεπεια για μια...ασαφη Ευρωπη των Λαων (παλι...Κομμουνιστικη??).

Ετσι προλαβε,σε μια ζωη, δυο φορες να αντιταχθει στους Γερμανους.Μια με τη περιφημη Σημαια της Ακροπολης και τωρα "αντιστεκομενος", σε μια Γερμανοκρατουμενη -οικονομικα- Ευρωπαικη Ενωση!!

Ταυτοχρονα μια επωδυνη διαδικασια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ξεκινησε μεσα απο τα...λαικιστικα γιουχα μιας Ευρωπης, που με αρχηγο, μια οικονομικα εντρομη Γερμανια,ζητα απαιτωντας απελπισμενα...απο τους Ελληνες μονο??!!!( για να ακουνε και οι αλλοι Ευρωπαιοι),ακομα και οι ιδιοι οι Γερμανοι...ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Οι Γερμανοι και τοτε (επι Χιτλερ) και τωρα (επι Ε.Ε.) μας τιμουν,μιας και μας θεωρουν, τουλαχιστον συνεχιστες της ενδοξης Αρχαιας Ελλαδας....Για σκεφτειται το.
Αυτα για τις συναισθηματικες μας αμεσες αναγκες.(Αναφερομαι στο γνωστο δημοσιευμα του Γερμανικου "FOCUS").

Και τωρα τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (για Ελληνες,Γερμανους και λοιπους Ευρωπαιους):

Θα ειμαι τηλεγραφικος,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ:

1)Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΗΣΗ ειναι αναποτρεπτη ηδη... (διαδικτυο,ευκολα ταξιδια, διαχυση γνωσης,πληροφοριας,επικοινωνιας κλπ).
Επισης ειναι απαραιτητη η συνεχης ρυθμιση της. (ισχυρο μεταναστευτικο ρευμα, εμπορικη αλληλεξαρτηση για τις πρωτες υλες,για τα βιομηχανικα προιοντα,για τα περιβαλλοντικα παγκοσμια προβληματα κλπ).Αλλως: ΠΟΛΕΜΟΣ.

2)Η λεγομενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ δεν ειναι ακριβως παγκοσμια.
Ειναι κυριως Δυτικη. (πχ:Η Κινα, η Ινδια, πανε καλα, εστω εξαρτωμενες απο την καταναλωση της Δυσης και των δικων τους κατοικων).

3)Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ σταθερα διαχεεται απο τη Δυση στον λοιπο κοσμο.
Η Δυση σιγα-σιγα αποβιομηχανοποιειται.Μεταβαλεται κυρια σε Δυση...των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και των ΜΥΘΩΝ για τον υπολοιπο κοσμο....

4)Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, της αδικιας, του σκοταδισμου, ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΤΑΙ [(Αν εξαιρεσουμε τον πολεμο, που ειναι ασυμφορος πλεον(διασπορα πυρηνικων-ισορροπια τρομου)] ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ-οσο το δυνατον-ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ, απο τις χωρες της φτωχιας, στις ανεπτυγμενες.

Αλλος τροπος ειναι με την ΤΟΠΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ των φτωχων χωρων (επενδυσεις,αναθεση εργολαβιων, στις χωρες του τριτου κοσμου κλπ)

ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΤΑΙ, με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (πολιτικη δασμων-ειρηνικοι δρομοι εμποριου-πιστωτικη σταθεροτητα-χρηματοοικονομικη πιστη-δημοκρατια-δικαιοσυνη).

Τελος η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ειναι λεπτο παιχνιδι, αναμεσα στην αρχικη του εκμεταλευση, απο τη χωρα υποδοχης (φθηνο εργατικο δυναμικο, λυση δημογραφικου προβληματος Ευρωπης), μεχρι και την τελικη πληρη αποδοχη του(ισοτιμη ενταξη).
Ευτυχως για αυτο, υπαρχει μεγαλη γνωστη και διαχρονικη εμπειρια.(Ομπαμα-ΗΠΑ,Ρωμαικη Αυτοκρατορια κλπ).

Σε τετοιες συνθηκες ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,ακομα και ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ, θα επρεπε να ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ!!! η και να ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ!!!!απο τους Δυτικους....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Ως ποτε λοιπον, ο κορεσμενος,μαλθακος, ηδονιστης, κοινωνικα εξασφαλισμενος,υπερκαταναλωτικος,"ολιγοσπερμικος",Δυτικος θα ζει...στον κοσμο του εντος συνορων??(οταν τον βολευει),η και,εκτος συνορων (οπου το .."δικαιολογει"??).

Σκεψου τωρα και τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗ...που επι πλεον ειναι... σχεδον "υποχρεωμενος"ΝΑ
ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΗΔΗ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (αλλωστε η ιδιωτικη πρωτοβουλια θεωρειται υποπτη!!,εκμεταλευτικη!! (και επικινδυνη-οντως-δραστηριοτητα, στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ-"ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ").

Ετσι ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ:
Σαν ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ "αγροτης",ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ "δημοσιος υπαλληλος",ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ "ελευθερος επαγγελματιας",ΚΡΑΤΙΚΟΣ "εργοληπτης",ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ η ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ "εκδοτης","ΣΥΝΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ" "δικαστης" κλπ.

Τωρα ολος αυτος ο μελαγχολικος συφερτος υποαπασχολουμενων, αντιπαραγωγικων και διεφθαρμενων (ακομα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!), φτιαχνει,ΧΩΡΙΣ πολλες φορες και ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΝΟΜΟΥΣ ,ΚΟΜΑΤΑΡΧΑΙΟΥΣ,"ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ","ΑΞΙΕΣ", "ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ",που δικαιολογουν και προστατευουν την κλεψια και το εγκλημα.

Ετσι που απο τους (10) Ελλαδιτες [που λεει ο λογος]:

Οι (8) "ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ",προσφερουν "ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" με φακελακι,ενω ειναι πρακτικα ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ κλπ.

Οι αλλοι (2) που εργαζονται "δημιουργικα",παραγοντας και κατι ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ και στο Κρατος, το λιγοτερο... προσπαθουν να ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ "ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ", εκμεταλευομενοι το αγαθο που προσφερουν.

Φανταστειται τωρα ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, αν σκεφτειται,οτι και αυτοι οι (2)- οι μονοι που δουλευουν παραγωγικα- συνεργαζομενοι με τους αλλους (8),δινουν ψευτικα στοιχεια στην Ευρωπαικη Ενωση.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ και καμια ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!!απο τους κουτοφραγκους Εταιρους μας.

Τελος να σημειωσουμε οτι απο αυτους τους (10), οι (4) ηδη ειναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!!και αλλοι (3) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ σε λιγα χρονια!!!!

Ολα αυτα ηταν γνωστα,πολλοι Εταιροι μας εκαναν ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΘΜΟ,για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ και τιποτα..στη χωρα της ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Μια Καθαρση που (οπως και η Τραγωδια), φαινεται να αρχιζει, απο τη χωρα, που την ενεπνευσε στην Ανθρωποτητα, (ΕΛΛΑΔΑ) και να διαχεεται, στη (ΔΥΣΗ)...των ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ-ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ... περατωνοντας το τελος ενος Δραματος...

ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΜΝΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Και για την ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ:

"ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ"(Μ. Χατζιδακι-Ν.Γκατσου)

7 σχόλια:

  1. Και τωρα τι γινεται δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρουσα η ανάλυση φίλε γιατρέ. Μπορώ να προσθέσω τα εξής;
    1. Πάνω στον πλανήτη λειτουργεί ένα ισοζύγιο: Παραγωγή-κατανάλωση. Αυτό είναι η βάση και οι παράμετροι που αποτελούν τα δύο σκέλη του ισοζυγίου μεταβάλλονται συνεχώς. Κάποιοι παράγουν και κάποιοι (οι ίδιοι και άλλοι) καταναλίσκουν. Τα μοντέλα είναι άπειρα και εξαρτώνται από τις ιδιαίτερες συνθήκες. Στον μεσαίωνα, π.χ. οι εργάτες, αγρότες κλπ, έκαναν την παραγωγή και οι άρχοντες κατανάλωναν. Καταναλώσιμα τότε ήταν τα φαγητά, τα ποτά, τα ρούχα, τα κτήρια και φυσικά, τα όπλα. Οι άρχοντες τα είχαν σε αφθονία όλα αυτά, οι παραγωγοί τους είχαν μόνο όσα ήταν απαραίτητα για την επιβίωση. Το μοντέλο αυτό άλλαξε σημαντικά με την πρόοδο της τεχνολογίας, αλλά η βασική του δομή παραμένει η ίδια.
    2) Μέχρι πρόσφατα περιοχές όπως η άπω ανατολή, παρήγαν σε μικρή κλίμακα και κατανάλωναν όσα παρήγαν (κυρίως αγροτικά προϊόντα και ελάχιστα βιομηχανικά). Κάποια περισσεύματα τα διέθεταν στη δύση και πολύ χαμηλές τιμές. Σήμερα παράγουν βιομηχανικά, σε μεγάλη κλίμακα και πολύ βελτιωμένη ποιότητα, που τα πουλάνε στη δύση, αλλά έχουν και απαιτήσεις μεγαλύτερης κατανάλωσης (που όμως παραμένει χαμηλή, αλλά λόγω μεγάλων πληθυσμών είναι σημαντική). Επίσης έχουν απαιτήσεις ανάπτυξης της παραγωγικής τους υποδομής. Κι αυτές οι απαιτήσεις των τριτοκοσμικών για πόρους επεβάρυνε τη δύση. Η δύση, μαθημένη στην εκμετάλλευση των φτωχών τριτοκοσμικών και με ολοέν μειούμενη παραγωγική δυνατότητα (λόγω γήρανσης και κόπωσης των πληθυσμών) βρέθηκε αντιμέτωπη με την ανατροπή ενός παραδοσιακού μοντέλου παραγωγής-κατανάλωσης. Παράλληλα η εισβολή μεταναστών από τον τρίτο κόσμο επέτεινε το πρόβλημα. Οι διαταραχές των, μακροχρόνια σταθεροποιημένων μοντέλων, δημιουργούν κύματα ανισορορπίας που εκφράζονται ως κρίσεις και που αργούν να κοπάσουν. Φυσικά η επικοινωνία και η παγκοσμιοποίηση (που δεν είναι σαφές αν είναι αιτία ή αποτέλεσμα) βοήθησε στην ανατροπή του παραδοσιακού μοντέλου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κίνα έχει ένα τρομερό πλεόνασμα πλούτου στα κρατικά της ταμεία, ενώ όλες οι χώρες της παραδοσιακής δύσης χρωστούν τα κερατά τους. Η αδυναμία του δυτικού οικονομικού και βιομηχανικού κατεστημένου να εκμεταλλευτεί, όπως πρώτα, τις τριτοκοσμικές χώρες δημιούργησε εσωτερική εκμετάλλευση καθώς και άλλους τρόπους εκμετάλλευσης μέσα από τραπεζικά και "επενδυτικά" κόλπα που έγιναν φανερά με την πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση. Σε άλλες εποχές θα μπορούσε να φτιάξει πολέμους, αλλά σήμερα δεν τολμά να πολεμήσει. π.χ. με την Κίνα γιατί αυτή έχει τεράστια δύναμη και θα απειλούσε τη δύση με ολοκληρωτική καταστροφή, σε περίπτωση εμπλοκής.
    3) Η Ελλάδα είναι ένα μεμονωμένο μοντέλο καλοπέρασης των κατοίκων της που, σχεδόν ποτέ, δεν ήταν παραγωγικοί, αλλά κατάφερναν να ζουν μέσα από κομπίνες, με ξεροκόματα από τη δύση, "βοήθειες" "πακέτα", επιδοτήσεις, δάνεια, τουριστικό και μεταναστευτικό συνάλλαγμα και άλλες ορατές ή αόρατες "συνεισφορές", κάπως σαν τον Καραγιόζη που την "έβγαζε" με κόλπα. Επειδή αυτοί οι πόροι, βαθμιαία εκλείπουν και με τη στενότητα που προέκυψε στη δύση, τα βρήκαν σκούρα, αφού αρνούνται επίμονα να κουραστούν για να παράγουν κάτι και προτιμούν την ...θαλπωρή της καφετέριας (ή της δημόσιας θέσης) από τη σκόνη του χωραφιού και τη μουτζούρα του εργοστασίου.

    Κάπως έτσι, χωρίς απαιτήσεις οικονομολογικής ανάλυσης κύρους, τα βλέπω.

    Heliotypon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ HELIOTYPON

    Κατι που μου ενεπνευσε το καιριο σχολιο σου, ειναι η "παραδοσιακη Ανατολιτικη νοοτροπια του Νεοαλληνα".
    Το λεγομενο ...Μπαχτσισι,χασισι και γαμησι!!!,που μαζι με τον γερασμενο μαλθακο χορτατο ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!!(ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ).

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καθηστερημένη κι εδώ και δεν καταλαβαίνω γιατί στον πανόπτη μου δεν εμφανίζονται οι αναρτήσεις σου. Πολύ ενδιαφέροντα όλα, θα τα σχολιάσω αργότερα αφού τα μελετήσω.
    Στο εξής θα έρχομαι εδώ χωρίς τη μεσολάβηση της ειδοποίησης που μάλλον δεν κατάφερα να την χειριστώ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω,πω iamaticus, χείμαρος είσαι και τι να πω τώρα εγώ...
    Σε πολλά σημεία με βρίσκεις σύμφωνη κυρίως στο ότι και να μην υπήρχε κρίση θα είχε επινοηθεί, μα κολλάω στο "υπάρχει κρίση". Μήπως άυτή είναι ήδη επινενοημένη; Μήπως ακόμα και η ΕΕ επινοήθηκε για να οδηγήσει στην πλασματική κρίση και στην ανάδειξη άλλων δυνάμεων;
    Εμμένω στό θέμα των οικονομικών μεταναστών όπως το είπα και σε άλλο σχόλιο.
    Δεν πιστεύω πως είναι αναγκαία, είναι καθοδηγούμενη, ο άνθρωπος εξαναγκάζεται να μεταναστεύσει, δεν το κάνει οικιοθελώς ούτε για τουρισμό, θα μπορούσαν οι μεγάλες δυνάμεις αν ήθελαν να αναπτύξουν, όχι όλες αλλά πολλές περιοχές καταγωγής των μεταναστών και ανάλογα με τις μορφολογικές, πολιτισμικές και κοινωνικές συνθήκες.
    Η σημερινή παγκόσμια παρακμή θεωρώ πως είναι αποτέλεσμα της αρνητικής εξέλιξης που ακολουθεί (με τον εφησυχασμό και τη χαλαρότητα του ανθρώπου)την τεχνολογία και τον πολιτισμό(;). Δεν ξέρω γιατί οι ειδήμονες καταφεύγουν πάντα σε περίπλοκες λύσεις αφού υπάρχουν οι απλές (έστω και απλοϊκές), ίσως για να δικαιολογήσουν την μη χρησιμότητά τους.
    Κάποτε ονειρευόμασταν μια φυσιολογική κατάργηση των συνόρων χωρίς να γνωρίζουμε τον τρόπο και δεν πιστεύω πως η σημερινή κατάσταση ήταν αυτή που εννοούσαμε.
    Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος έχει παρανοήσει την ύπαρξή του, την έχει ταυτίσει με το χρήμα, αλλά ευτυχώς μόνον ο σημερινός παρακμιακός άνθρωπος.
    Καταλαβαίνεις βέβαια πως δεν κάνω πολιτική ανάλυση (απορρίπτω όλες τις σημερινές πολιτικές λύσεις), εκθέτω την προσωπική μου θεωρία (ποιος σκάει θα μου πεις)...
    Όπως και νάχει, είμαστε στο τέλος της παρακμιακής εποχής, όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω της έκπτωσης των αξιών και στην ανατολή της κάθαρσης και αναγέννησης, φοβάμαι μόνο το κόστος...
    (Σου είπα, μη με μαλώσεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.
    Η ερμηνεια των φαινομενων (απο το φαινομαι οχι απο το "ειναι")αφορα μονο εμας και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ,τους αλλους...
    Η ΔΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ να ξερεις ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..
    Εξ ου και το Πιραντελικο:
    "Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε..."

    Γι αυτο δεν εχει σημασια αν η κριση πχ: Ειναι φτιαχτη, προκλητη ,υποβολιμαια κλπ.
    Αφου θα την υποστουμε με σαρκα και οστα.

    Τωρα αν νοιωθουμε, οτι πχ¨:Ειμαστε τεμπεληδες και διεφθαρμενοι οπως εγω ας πουμε,παρηκμασμενοι,ΤΡΥΦΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,οπως εγω...
    Τοτε αφου τα ομολογησουμε και.. Συγχωρεθουμε...

    ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, που στον καιρο μας ελαχε,απο ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ.

    Παντως ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΝΕΟΙ, ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑΝ...,Κι αν δεν μπορουσαν ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ.
    Δες τα αγαλματα που σε καθε πολη τους κρατουν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

    Δες το ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ που σ ακολουθει....
    Του εξαθλιωμενου που πλενει τα τζαμια του αυτοκινητου που...ακομα χρωστας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω, ακούω, δεν μπορώ να σιωπήσω.
    Καταλαβαίνω, αρνούμαι να δεχτώ αυτή την αισχρή πραγματικότητα.
    Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, είμαι ρεαλίστρια και μια χαρά τα καταφέρνω (σε περίπτωση που αναρωτιέσαι για την ψυχική μου υγεία)...
    Προς το παρόν λέω να πάω διακοπές και να ευχηθώ Ανάσταση στη ζωή και την ψυχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή