Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

2011 ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ (Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΩΣ ΑΞΙΑ)

Στην καταπληκτικη και ακρως ενδιαφερουσα εποχη που ζουμε της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ+ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ αποκαλυπτονται ΟΛΑ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ+ΚΙΝΗΤΡΑ+ΤΑΣΕΙΣ).

Να δες τε ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

α)ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

β)EΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

γ)ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!

δ)ΚΙΝΑ-ΗΠΑ=2-1


Οποιος ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ...
Αφου ΔΕΙ θα ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ+ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ...ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ...

Υστερα ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ...
ΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΘΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΤΕ:
...ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ+ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!!....(ας ετοιμαστει για την πικρη ηττα).
ΑΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΛΛΟ"(συνελληνα...ευρωπαιο...πακιστανο...αμερικανο)ΤΟΤΕ:
...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ+ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!!(ας ετοιμαστει για τον θριαμβο).

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΨΥΧΡΑ:

Α)ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Μ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ η αν ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ...
ΑΝ Μ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ (μου χαιδευει τ αυτια):ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ!!!
ΑΝ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ (μου ανακατευει τ αντερα μεχρι κι αυτος που τα λεει):ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ (ως προς τις ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ-ΣΕΝΑΡΙΑ-).

Β)Δεν με ενδιαφερει τοσο η ΑΚΡΙΒΕΙΑ+ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (πραγμα που κανεις ΔΕ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΟΤΕ)!!!
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ + ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!

Γ)ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΤΥΦΛΟ" ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ "ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ"!!!
ΤΟΝ "ΤΥΦΛΟ" ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΡΑ!!!...ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!!! (πρωτα συναισθηματικα κι υστερα παραλογα+αντιφατικα+αποσπασματικα).

Δ)Υπαρχουν κι αλλες ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ...αλλα ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ....

ΕΤΣΙ:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ:

1)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

2)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (ακομα εννοω και Γερμανων ας πουμε προς τη χωρα μας) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ+ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

3)Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ.

4)Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ (και με την εννοια ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ και με την εννοια ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ+ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΡΙΚΝΩΣΗΣ)

5)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ ΟΛΑ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ (τουλαχιστον απο το 1821) ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ειναι αυτο που ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ...που ετσι κι αλλοιως ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...δε μας ελαχε).

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ "ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ 1821"ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ"!!!!...

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ (χωρις να το θελουμε οσοι ακομα ζουμε):

ΜΙΑ "ΕΠΑΡΧΙΑ" ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ "ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ+ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ+ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ+ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ "NEO-ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ OI ΑΛΛΟΦΙΛΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Το πιο πιθανο αυτοι οι αλλοφιλοι θα ειναι ενα μειγμα ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ (ας πουμε κυριως Γερμανων) ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Κατι δηλαδη ΣΑΝ ΕΝΑ "ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ+ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΗΡΡΕΙΑΣ (επιρροης) ΙΔΙΩΜΑ",που ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΘΗΚΑΜΕ, που ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΛΙΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΕΝΟΣ ΚΑΒΒΑΦΗ, ΕΝΟΣ ΣΕΦΕΡΗ, ΕΝΟΣ ΕΛΥΤΗ, ΕΝΟΣ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ,ΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ....

ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ Ν ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ (ως Νεοελληνες) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ!!!...

ΑΝΤΙΘΕΤΑ.... ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΑΝ ΗΔΗ ΕΦΥΓΑΝ...ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ....

Μην μου στεναχωρεθειτε....
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ (οσοι ονομαστηκαμε βιαστικα ΝΕΟ- ΕΛΛΗΝΕΣ)ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 190 ΧΡΟΝΙΑ (απο το 1821) ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ+ΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΩΝ....

ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΛΟΙΩΝΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!(επιδημιες...πολεμοι...ανταλλαγες πληθυσμων...μεταναστευση ελλαδιτων).

ΕΤΣΙ:

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!....



ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!...
(ισως μονο περιστασιακα+ΣΥΝΤΟΜΑ...οπως το 1940 ας πουμε)

Γι αυτο...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (δυστυχως) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ

ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:



Τολμήστε!»

διακήρυξη από 32 ανθρώπους των γραμμάτων & τεχνών και της ακαδημαϊκής κοινότητας



Την αγωνία τους για την δύσκολη πορεία της χώρας και την αντίθεσή τους στις φωνές λαϊκισμού που κυριαρχούν στο δημόσιο λόγο, εκφράζουν με διακήρυξή τους 32 άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Τη διακήρυξη υπογράφουν οι: Θανάσης Βαλτινός, Κική Δημουλά, Απόστολος Δοξιάδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Αθηνά Κακούρη, Μένης Κουμανταρέας, Γιάννης Κουνέλης, Πέτρος Μάρκαρης, Τάσος Μπουλμέτης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Αλέκος Φασιανός, Νίκος Αλιβιζάτος, Νάσος Βαγενάς, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Άγγελος Δεληβοριάς, Γιώργος Δερτιλής, Αρίστος Δοξιάδης, Ορέστης Καλογήρου, Στάθης Καλύβας, Βάσω Κιντή, Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Μουζέλης, Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος, Γιώργος Παγουλάτος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Παύλος Σούρλας, Γιάννης Στουρνάρας, Σταύρος Τσακυράκης, Χαρίδημος Τσούκας.

“Θέλουμε να εκφράσουμε με τον πιο σαφή τρόπο την αγωνία μας για τη δραματική κατάσταση του τόπου.

Η ισότιμη ένταξή μας στην Ευρώπη, αναγκαία για την επιβίωση της Ελλάδας ως σύγχρονης προηγμένης χώρας, αλλά και οι σημαντικές πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές κατακτήσεις που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της, απειλούνται σήμερα σοβαρά.

Ως υπεύθυνοι πολίτες νοιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε, καθώς οι φωνές του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας κυριαρχούν στο δημόσιο λόγο, κρύβοντας από τους περισσότερους Έλληνες τη σοβαρότητα της κατάστασης και προτείνοντας λύσεις καταστροφικές, ανεδαφικές ή εξωπραγματικές σε στιγμή κρίσης.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται: στον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και τον αρχηγό και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους αρχηγούς και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων.

Τους καλούμε όλους να αλλάξουν νοοτροπία, να παραμερίσουν τις ιδιοτέλειες, τις προσχηματικές αντιμαχίες, εσωκομματικές και εξωκομματικές, τους υπολογισμούς, τους συμψηφισμούς, καθώς και τις αγκυλωμένες στο παρελθόν ιδεολογικές και πολιτικές περιχαρακώσεις και να αναλάβουν επιτέλους στο ακέραιο τις ευθύνες τους.

Τους ζητούμε να μιλήσουν με ειλικρίνεια στους έλληνες πολίτες για τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα, για τον αγώνα και τις θυσίες που απαιτεί η σωτηρία και η ανάκτηση της αξιοπρέπειάς της, και να εργαστούν σκληρά και συστηματικά για τη νέα στροφή.

Ο τόπος χρειάζεται μια ηγεσία ευθύνης και εθνικής ανασυγκρότησης που, σε συνεργασία με τους ευρωπαίους εταίρους μας, θα κάνει τα απαραίτητα για τη σωτηρία. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, και μόνο συντονισμένες ενέργειες, βασισμένες σε ένα νέο πνεύμα ομοψυχίας μπορούν να αποτρέψουν πλέον την καταστροφή.

Όσοι αγνοούν προκλητικά τα σημεία των καιρών και, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ιδιοτέλεια, επιμένουν να επενδύουν στην κατάρρευση με οδηγό το δικό τους προσωπικό ή κομματικό συμφέρον, θα χρεωθούν στο ακέραιο την καταστροφή της χώρας.

Υπάρχει ακόμη καιρός να σωθούμε, αν αυτοί που εκπροσωπούν τον λαό και παίρνουν τις αποφάσεις για λογαριασμό του, όπου κι αν βρίσκονται, είτε στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση, είτε σε άλλους συλλογικούς φορείς ή όργανα, τολμήσουν να κάνουν το καθήκον τους.

Οι κατακτήσεις της σημερινής Ελλάδας στηρίχθηκαν σε κόπους και θυσίες γενεών. Δεν έχουμε δικαίωμα, πολιτικοί και πολίτες, να τις εγκαταλείψουμε ούτε να αφήσουμε κανέναν να τις καταστρέψει. Δεν έχουμε δικαίωμα να υποθηκεύσουμε το μέλλον και τα όνειρα των νέων και των επερχόμενων γενεών.”

ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ (σαν κατακτημενοι ηδη, που ειμαστε δυστυχως)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" που οσοι απο εμας ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΙΛΩΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ:

ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ:

...."ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!!!



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Στους διαλογους που υποθετω θα ακολουθησουν ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ θα σας ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!
(οπου και να ανηκει!!!).....


Το κειμενακι αυτο ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

25 σχόλια:

  1. Ασχετο με το ποστ αλλά σχετικό με την πληροφόρηση της επικαιρότητας:
    Στην εκπομπή του Ντάσκα ακούστηκε ότι στο πόρισμα της εξεταστικής καταγράφηκε πως μετά την διαδρομή του, το μαύρο χρήμα απο τις offshore του Άκη, κάποια ποσά ξεπλένονταν με αγορά αμπελώνων...!
    Ψάξτε να βρείτε τους αμπελουργούς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε Ιαματικέ, το μεγάλο πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά. είναι πρόβλημα αξιών.
    ανέφερες τις λέξεις "πατριώτες" "πατρίδα",.... και αυτό στα μάτια των "προοδευτικών" σε κατατάσει άμεσα στην κατηγορία των "συντηρητικών" και των στενόμυαλων...
    έχουμε δηλαδή μια δικτατορία των αυτοαποκαλούμενων "προοδευτικών" που διαθέτει τους επικοινωνιακούς τρόπους να ευτελίζει κάθε αντίθετη άποψη....

    όμως, με πολύ λίγα λόγια θα σου πω ποιο κατά τη γνώμη μου είναι το πρόβλημα σήμερα. και το πρόβλημα είναι ο τσε γκεβάρα.
    ... γιατί εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα τσε γκεβάρα (κι΄ ας μην ήταν έλληνας). η κόρη μου δεν έχει τσε γκεβάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΥ...

    Να πω την αληθεια ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ"!!!...με ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ....ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ...

    Μου θυμιζουν ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ...
    ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

    Ερχετε ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΑΛΓΟΣ...
    ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ:Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ...γραφει:"παθολογικως ουδεν"...
    τον εξεταζει:ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ:...γραφει:"χειρουργικως ουδεν"
    ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ...ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ...ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ:Ολοι ΟΥΔΕΝ!!!....

    ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ:...και ρωταμε την ...νοσοκομα ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ????ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕ!!!

    Μου λες:

    φίλε Ιαματικέ, το μεγάλο πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά. είναι πρόβλημα αξιών.

    Ναι!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ η ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!!!...
    Εννοω βεβαια ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ευθυνη ΗΘΙΚΗ)...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και γι αυτο ειναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ+ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ+ΟΜΕRTA!!!...

    Eπισης ΣΑΦΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....οτι εξελεγησαν (Σ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ....ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ....Η "ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ" ΨΗΦΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ (που μονος προσπαθει απο καπου να πιαστει:στη χωρα που ολα ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ)...
    Η ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ "ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ+ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ...
    ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ (κοινοβουλειου)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ+ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
    ΣΗΜ:...θα μιλησω παρα κατω φιλε μου ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕ...περι πατριωτισμου και πως τον εννοω....ΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ+ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ+ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ+ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ"...ΚΛΠ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕ...

    Το να μιλας με καποιον ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ...το να ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ...το να συνδεεσαι με ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ(γεωγραφικα-διανοητικα) με ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ... ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ...ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ενα ειδος ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ (σε μεγαλο βαθμο προβλεψιμων συμπεριφορων και απαντησεων)...ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ.

    Ετσι καποιον, που βρισκεται εστω και μακρια σου τον αισθανεσαι "συγγενικο"..."ομορο"..."γειτονακι".
    Κατι τετοιο εγω εισπρατω σαν το "ιδιον του πατριωτη"

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ+ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΠΑΣΗΣ "ΠΑΤΡΙΔΟΣ"....


    ΕΝΤΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΙΣΘΗΣΗΣ" ΠΡΟ ΠΙΘΑΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ "ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ καποια ΟΜΑΔΑ".

    Για παραδειγμα:
    Αν υποστουμε ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ...θα αναδειχθει Ο "ΓΗΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"που ολοι φερουμε εντος μας ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΤΑ!!!!

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    Αυτο που περιεγραψα παρα πανω ΕΙΝΑΙ Ο "ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗΣ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ Ο "ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΚΟΣ" Ο "ΖΩΩΔΗΣ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...Ο "ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΣ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...που "ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ"!!!.

    Αλλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (σα κοινωνικο ον που ειναι) αυτο ΤΟ "ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ" εχει τη δυνατοτητα ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΥΣΕΙ (ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑΘΕΡΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΟΙΗΣΗ"(δημιουργια δηλαδη)ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (πρωτη υλη δηλαδη του ΗΡΩΑ!!!).

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ "ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ" εκτος απο τον ΦΟΒΟ...εχει μεσα του ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (ποιητη)+ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ(μαχητη-συνοριοφυλακα-αγρυπνο ακριτα), ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!

    (συνεχιζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    Σκεφθειται τωρα απο αυτα τα ΕΙΔΗ του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ που περιεγραψα...πιο υπαρχει...
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ???

    Βεβαια "Ο ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ-ΖΩΩΔΗΣ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"....ειναι ΑΤΡΩΤΟΣ!!!γιατι συνδεεται ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ....
    ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ"αυτος ο ΗΡΩΑΣ εχει ημερομηνια ληξης πανω ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ!!!!
    Ενα ενδιαφερον παραδειγμα τετοιου "αντανακλαστικου πατριωτισμου"...και "ηρωα" ειναι η εποχη του 1940...και τετοιος "ηρωας" ειναι ο Ιωαννης Μεταξας!!!!!(ΟΥΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕ "ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ" ΝΑΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...ακομα φαγωνομαστε πιος ειπε ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΟΧΙ")!!!!....ο λαος..η..ο Μεταξας!!!

    (συνεχιζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (συνεχεια)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    Αυτο το ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ (ΖΩΩΔΟΥΣ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΥ)...ΠΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ "ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ!!!
    Ενα ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΛΟΓΟ+ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΑΙΝΟΣ"!!!!...που σ αυτο ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΟΙ επικαιρικοι ΗΓΕΜΟΝΕΣ+ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΟΙ που κυριο χαρακτηριστικο τους εχουν ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ!!!(ειδος δηλαδη ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!).

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    Σημερα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μετα τη δημιουργια αυτου του μορφωματος που σχηματιστηκε μετα το 1821)...και ονομαστικε:"ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ".."ΕΛΛΑΣ"..."ΓΡΑΙΚΙΑ"..."ΓΚΡΗΚ"...κλπ

    ΒΑΣΙΚΑ...
    ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ+ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"ΓΥΡΩ ΑΠΟ "ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ"ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!!!....παρα την κοινη γλωσσα...θρησκεια...κλπ.
    ΔΗΛΑΔΗ:
    Αυτο το θεμελειο το απαραιτητο ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ"!!!

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...
    Για να το καταλαβουμε καλυτερα...

    ΩΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ"(μετα το 1821):
    ΑΞΙΩΘΗΚΑΜΕ:
    ΕΝΟΣ...ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ...αμφισβητηθηκε!!!
    ΕΝΟΣ...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...φυλακισθηκε!!!
    ΕΝΟΣ...ΚΟΡΑΗ...ακομα η εκκλησια τον εχθρευεται!!!
    ΕΝΟΣ...ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...δολοφονηθηκε!!!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ...ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ...ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ...ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ....ολους ο διαολος τους πηρε...ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ"ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ:

    "ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"...Η..."ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ"!!!!...ΕΣΤΩ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"!!!!...ΕΣΤΩ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ"..."ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ"..."ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ"..."ΕΡΩΠΑΙΚΟΥ"...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ"....κλπ.

    σκετη ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...
    Ετσι ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ...
    ΕΙΠΑΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ:
    ΟΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!....
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΓΟΝΙΔΙΑ"...γιωργακη+κωστακη+παπαρηγακι+τσιπρακι+καρατζαφερικακι....

    ΑΡΚΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ....ΓΙΝΕΙ!!!(συνηθως διορισμος στο λεγομενο δημοσιο+καμμια θεσουλα εκβιαστη...η...προμηθειακια).

    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ"+"ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ"...αλλα ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ-ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΜΕΙΝΟΜΕΝΟΣ Σ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ:...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΕΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ:

    "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ+ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ"!!!
    ...γι αυτο που πας :ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ???...ΔΟΝΤΙ...ΒΥΣΜΑ...ΦΑΚΕΛΑΚΙ...ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ????...
    ΔΗΛΑΔΗ:...ΚΛΕΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ":
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ:

    ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:"Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ"!!!!

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝ: ΕΙΝΑΙ "ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ"..."ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ"..."ΜΑΜΑΚΙΑΣ"...ΕΝΗΛΗΚΙΩΝΕΤΑΙ...ΣΤΑ 50!!!...ΕΙΝΑΙ:
    "ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙΚΟΣ"...ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ "ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΚΟΣ"....ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ+ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΘΟΔΩΡΑΚΙΚΟΣ...ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΟΣ....ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ...ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΣ..και παει λεγοντας:

    .....ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΜΠΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ...ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ...
    ΚΟΙΝΕΣ + ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ????...ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ:

    "ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ"...και να ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ"+"ΠΟΙΗΤΗΣ"+"ΑΚΡΙΤΑΣ"+ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ"...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ...και να αναδειξει ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ???...ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ "ΠΕΡΙΚΛΕΗ-ΠΕΡΙΚΛΗ"?????...

    και κατεληξε ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ "ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ-ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ-ΚΛΑΨΙΑΡΗ-ΙΚΕΤΗ)...
    ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΤΖΙΝ...ΚΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ???



    (συνεχιζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα θα σου πω και εγώ ,με το φτωχό μου το μυαλό πως αντιλαμβάνομαι το περιφερόμενο παντού..Πατριωτης..Πατριωτισμός.Την έχουν μπερδέψει και συνυφάνει με τον Εθνικισμό(καμια σχέση και ακρως επικίνδυνη)
    Ο samouel Johnson είχε πει"Ο Πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο της παλιανθρωπιάς"και βεβαια δεν εννοουσε ότι είναι παλιάνθρωποι(οι πατριώτες)αλλά αυτοί που κραυγάζουν τον πατριωτισμό τους, όταν βλέπουν τα ζόρικα και επικινδυνα για της πυγής τους το βόλεμα και τελευταίο παίζουν το χαρτί του πατριωτισμού..
    Η λέξη από μόνη της το λέει γη+πατρός..και η έννοια του πατριώτη είναι συνυφασμένη με σταθερές αξίες..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ..είναι υποχρέωση των ανθρώπων κοινωνίας ενός εθνους(εδω πάει η ερμη εθνική συνείδηση)ή κοινότητας..πολεων,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗς κατα συνείδηση.Διαφορετικά το έθνος αρχικά οδηγειται σε εκφυλισμό και σιγά-σιγά σε εξαφάνιση.
    Οσο για την πληροφορία και πληροφόρηση ελεγχόμενη και υποκινούμενη από Αορατο χέρι επέτρεψε μου να είμαι σε διαρκή αμφιβολία..φόβο αν θες για την πιστότητα και αντικειμενικότητα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    1)Σκεφθειται τωρα ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ (νεο-ελλην)ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ με ΣΤΙΦΑΔΟ+ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ+ΜΕΛΑΝΑ ΖΩΜΟ+ΝΕΚΤΑΡ+ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!
    ΔΗΛΑΔΗ:Μεσα σε ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .....ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!...επειδη το κακομοιρο το βρεφος μιλουσε ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!(ασε που το ρωταγαμε απο την κουνια του)...ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΙΑ-ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ-ΑΡΧΑΙΖΟΥΣΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ-και τωρα τελευταια ΑΓΓΛΙΚΗ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    2)Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ"ΤΕΡΑΤΟΣ!!!...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!...
    δυο τοσο ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ:
    ΕΤΣΙ:...Ελεχθει απο τον ΣΟΦΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ:

    "Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ...ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ...ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ!!!!
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ+ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...
    3)Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ)
    οποιος δε βαριεται ας παει:

    st.ramfos

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. BRE ΠΑΙΔΙΑ....
    ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

    ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ+ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ...

    Τοσες ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ...ΠΑΝΩΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ...ΠΟΛΕΜΟΙ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ+ΔΙΑΖΥΓΙΑ...κλπ...κλπ

    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

    Μου λες:

    Οσο για την πληροφορία και πληροφόρηση ελεγχόμενη και υποκινούμενη από Αορατο χέρι επέτρεψε μου να είμαι σε διαρκή αμφιβολία..φόβο αν θες για την πιστότητα και αντικειμενικότητα της

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ακομα και στην καλυτερη περιπτωση:
    Το λιγωτερο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...εχει + παιρνει ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

    Μου λες:

    Οσο για την πληροφορία και πληροφόρηση ελεγχόμενη και υποκινούμενη από Αορατο χέρι επέτρεψε μου να είμαι σε διαρκή αμφιβολία..φόβο αν θες για την πιστότητα και αντικειμενικότητα της

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ακομα και στην καλυτερη περιπτωση:
    Το λιγωτερο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...εχει + παιρνει ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tα σχόλιά σου είναι μια ολοκληρωμένη ανάρτηση!
    Τα προσυπογράφω μέχρι και το τελευταίο σου σημείο στίξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σου λέω και για αυτούς που καπηλεύονται τις εννοιες πατρίδα..πατριώτης..πατριωτισμό
    ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ αλλάα απάντηση δεν πήρα..
    Καλησπέρα Ιαμ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!...

    Πιθανα δεν προσεξες ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...που αναλυω ΤΟΝ "ΖΩΩΔΗ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ μιλαω για ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ...
    ΔΗΛΑΔΗ:...ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!!

    Αυτοι ΑΦΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΕΙΛΗ (αληθινη η και πλαστη-φανταστικη)...
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ...
    ΕΝΤΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ+ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ "ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ"!!!

    Ας πουμε...
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
    (ΛΑΤΡΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ+ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ (υποθετω) ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ):

    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ:"ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ"!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ:"ΕΟΚ+ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟ:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!!
    (που ολοι το ζηλεψαν και οι διαφημιστες θα το διδασκουν στα πανεπιστημια υποθετω)

    ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΛΑΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ+ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΛΑΚΑ"και ΟΧΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (απο το πληθος) ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ "ΘΕΣΜΟΥΣ"+"ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ"...πρωτο υλικο για την δημιουργια ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ!!!

    ΕΤΣΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Ο "ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ (διαχρονικα)ΑΞΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ"-"ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ" ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΝΑ δες πως ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ...

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ...

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ+ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ:
    (εβγαλε ΑΡΑΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟ σε χωρα που σχετικα προσφατα εκανε "ηρωα" τον Λουθερ Κινγκ.-Μια καμαριερα "σκοτωσε" εναν Στρως Καν του ΔΝΤ).

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα επιμείνω (το είχαμε ξανασυζητήσει) πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση και έλλειμμα αξιών και όχι μόνο της χώρας μας, έχει η περιβόητη και κακώς εννουμένη παγκοσμιοποίηση. Είναι μια ύπουλη πολιτική που σκοπό έχει ακριβώς τη διάλυση των εθνικών και πολιτισμικών αξιών. Μας την επέβαλαν, την απο- δεχθήκαμε, παραδοθήκαμε αμαχητί, το πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε με απρόβλεπτες συνέπειες.
    Νομίζω πως έχουμε φτάσει πλέον σε εποχές επιστημονικής φαντασίας.
    Κάποιοι διατείνονταν ότι ο νεοφιλελευθερισμός θα λύσει προβλήματα.
    Τώρα πάμε όλοι δεμένοι χειροπόδαρα.
    Ωραίο και πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου.
    (to alataki)

    ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω εδώ και καιρό με τον λογαριασμό μου, κατέληξα να επιλέγω το "ανώνυμος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ορε Ιαμε εκεί που λέω ότι προσυπογράφω όσα λες έρχεσαι στην συνέχεια και φέρνεις παραδείγματα που με κάνουν να αναρωτιέμαι που έβαλα την υπογραφή μου!
    Αναφέρομαι εδώ:ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ:"ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ"!!!
    Eχεις ακούσει καθόλου για τα πολιτικά πυροτεχνήματα που οφείλει να ξέρει να χειρίζεται την κατάλληλη στιγμή ο πολιτικός?
    Μαζεύτηκε τότε το Χόρα με κείνο το βυθίσατε...άσε που λένε ότι είχαν συνεννοηθεί οι συγχωρεμένοι τότε...
    Τι μας μπερδεύεις τις βούρτσες με τις....τώρα?
    Αχταρμά μου τάκανες στο κεφάλι μου πάλι!
    Ευτυχώς που ήρθε και το αλατάκι και τάβαλε όλα στην θέση τους!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή