Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ)

Οι περισσοτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΜΑΣΚΑ"ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ "ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑ" ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΜΑΣ.

ΟΥΤΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ Σ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ "ΕΝΔΥΕΤΑΙ"...εχει ρουχα ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η "ΜΟΔΑ"!!!!
ΔΗΛΑΔΗ:....ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ!!!!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ "ΒΑΡΥΤΗΤΑ" ΜΙΑ "ΑΔΡΑΝΕΙΑ" ΑΛΛΑ:...ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ!!!!! (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ+ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ+ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ).

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ "ΤΥΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΚΑΙ "ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...."ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ".

ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ "ΠΑΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ...

ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΣΧΕΔΙΑ".....ΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η "ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ" ΓΙΝΕΙ "ΕΠΙΓΝΩΣΗ"....
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΓΝΩΣΗ".....

οπου γινεται Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"+ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ....
δηλαδη καπως ετσι:

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ"!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑΝ .... ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ!!!!....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ "ΑΠΟΓΝΩΣΗ"..... ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ "ΕΠΙΓΝΩΣΗ"!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ":ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ" ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΔΩ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ"...την εκαναν ΚΑΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ" (Α. Πανια)....


ΕΔΩ Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (Α. Πανια) ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ......
ΕΝΩ Η "ΑΠΟΓΝΩΣΗ" ΧΩΡΙΣ "ΕΠΙΓΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΟ"(Α. Πανια) ΓΙΝΕΤΑΙ:
.....ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ!!!!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΑ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ", ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΟΛΟΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ....
............. ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΑΥΤΟΣ Ο "ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ"?????ΜΟΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.....
ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ........ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ"


ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ" (ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ):....
ΚΑΙ..... ΜΕΓΑΛΟ "ΤΡΑΓΙΚΟ" ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ):.....

πρωτα ενα ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ:ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ "ΙΔΙΟ" "ΠΡΟΣΩΠΟ"...ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ):....oπως βλεπετε ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ...ΜΕ ΑΛΛΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"!!!!!ΚΑΙ ΤΟ.... "ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ"(με επιγνωση,σκληροτητα...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!):και αυτο:και αυτο:ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

111 σχόλια:

 1. Γιατρε (ομιλεί πρόσωπο χωρίς προσωπείο) ομολογώ πως το στήσιμο του πρότζεκτ δε μου άρεσε.

  Και τούτο διότι έχω δύο πάρα πολύ βασικές ενστάσεις.

  1. ...ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ "ΑΠΟΓΝΩΣΗ"..... ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ "ΕΠΙΓΝΩΣΗ"!!!!!

  Πρόκειται για ανθρώπους με γενναιότητα και -ναι- με ή χωρίς επίγνωση. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στη δεύτερη κατηγορία διότι αφορά σε ανθρώπους χαμηλού νοητικού επιπέδου.
  Η απόγνωση κάποια στιγμή θα έλθει στην πορεία των γενναίων ως απόρροια της "αποκοτιάς" τους να λένε την αλήθεια, αλλά δεν είναι αυτή καθαυτή που απεκδύει το προσωπείο.
  Η επίγνωση είναι πολύ βασικός παράγοντας για την επιβίωση και την ευτυχία τους (ω, ναι, συχνά είναι πιο ευτυχείς από τους φορείς των προσωπείων). Και την κυνηγάνε μετά μανίας.

  συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ....
  ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ .... Η ΑΦΟΡΜΗ!!!

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ
  ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΤΟΝΙΖΩ...
  Η...ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ....ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 2. Στην ανάλυση που κάνεις κι ενώ ανέφερες την περίπτωση των ανθρώπων που αλλάζουν πολλά προσωπεία, ξέχασες να συμπεριλάβεις μια πολύ βασική κατηγορία. Εκείνη των ανθρώπων που έχουν πολλά πρόσωπα ή καλύτερα που το πρόσωπό τους έχει πολλές πτυχές.

  Είναι πολύ βασικό να γίνει αυτός ο διαχωρισμός γιατί το προσωπείο ενέχει την έννοια της υποκρισίας ενώ η πολυπτύχωση της προσωπικότητας όχι.

  Οι άνθρωποι αυτοί, ας τους καλέσουμε πολύπλευρους, έχουν την ικανότητα να ανακατεύονται με πολλά πράγματα και σε κάθε χώρο να αναδεικνύουν την πτυχή εκείνη της προσωπικότητάς τους που ταιριάζει εκεί.

  Έχω την αλαζονεία να πιστεύω ότι ανήκω σε αυτούς τους ανθρώπους και πραγματικά εξεπλάγην που δεν τους βρήκα στην ανάρτησή σου.

  Αυτοί λοιπόν, όταν βρεθούν ανάμεσα σε καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν την καλλιτεχνική τους πτυχή, ανάμεσα σε επιστήμονες την επιστημονική, ανάμεσα σε γονείς τη γονική, ανάμεσα σε εφήβους την εφηβική, ανάμεσα σε πολιτικούς συζητητές την πολιτική κ.ο.κ.

  Τούτο δεν καθιστά αλλαγή προσωπείων (δεν υποκρίνονται) αλλά ικανότητα προσαρμογής στην εκάστοτε κατάσταση. Ανιχνεύουν τη γλώσσα που μιλάει ο συζητητής τους και ανακαλούν απ' τον εγκέφαλό τους εκείνη που ταιριάζει χωρίς αυτό να τους είναι δυσάρεστο και χωρίς να υπαγορεύεται από σκοπιμότητα.

  Προσωπικώς, γιατρέ, με την ίδια ευκολία που μιλάω για φυσική μπορώ να μιλάω για την ηθική διάσταση της κλωνοποίησης, για τον μαρξισμό, την αναρχία, το πολιτικό σύστημα εν γένει, τη φιλοσοφία, την τέχνη, τη μουσική, την ποίηση, την ιστορία, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, το θηλασμό, την υγιεινή διατροφή, το φίτνες, τη μόδα, τη μεταφυσική, τον έρωτα, την ψυχολογία, τις μηχανές, τα αυτοκίνητα, την διακόσμηση, τα ανέκδροτα... και όλα επιστρατεύοντας εκείνην την πτυχή που είναι απαραίτητη.

  Αν λοιπόν με δεις σε μια παρέα τη μια μέρα να μιλάω για τον Μπακούνιν και την άλλη μέρα σε άλλη παρέα να γελάω μέχρι δακρύων με ανέκδοτα για Πόντιους μη μου χρεώσεις αλλαγή προσωπείου αλλά κώδικα επικοινωνίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. To ότι σε μεγάλο βαθμό είμαι η αφορμή, ναι το κατάλαβα. Την αιτία δεν τη γνωρίζω.
  Εγώ απαντώ επί της ανάρτησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Aπορια αγραμματου, παρακαλω μη παρεξηγειτε..
  Οταν εσυ,φυσικενια{Η αναφορα ειναι παραδειγματικη}
  οταν λοιπον εσυ, ξεδιπλωνεις την πτυχωση της προσωπικοτητας σου Π Χ την επιστημονικη...Σε
  διαλογο ενωπιον ΤΡΙΤΟΥ παρατηρητου...ΠΧ ενωπιον μου...Εγω, διαπιστωνω χαρακτηριστικα Α, Β, Γ, Δ...
  Λογου χαριν, λεω, επιστημονοσυνη, οξυδερκεια, επαρκεια, εμβαθυνση κ α...
  Εαν τωρα ο ιδιος τριτος παρατηρητης,βρεθει σε
  αλλη στιγμη να σε παρατηρει σε μια συζητηση για το...στηθος της Μενεγακη..η τα..προσοντα του
  Μπραντ Πητ...τι θα συμπερανει;;;
  Θελω να πω...ποιος κατατασσει τα παρατηρουμενα στοιχεια της προσωπικοτητος, αν ανηκουν στο προσωπο η το προσωπειο;;;
  Εγω νομιζω δηλαδη, οτι οι...προσαρμογες ειναι προσωπεια..Ενω τα σταθερα στοιχεια ειναι προσωπο...
  Εχω λαθος;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Aλλη απορια...
  Ο ηθοποιος, ΠΧ οΚουν η Η Παξινου...Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
  δηλαδη εμφανιζονται ενωπιον μας με διαφορα προσωπεια...Ρολοι...Αλλα παντα με μια...σταθεροτητα στην επιλογη των ρολων αυτων,
  και στην ποιοτητα της ερμηνειας...
  Αντιθετως...Εχουμε τον ΠΧ Ηλιοπουλο...Που ερμηνευει τον Στρατιωτη Σβεικ ....αλλα και τον..
  γυμνασιαρχη στο...Τσαντα και κοπανα...
  εδω, δεν εχουμε αλλαγη...προσωπου;;
  Αλλο παραδειγμα η Κατερινα Γωγου...
  Αλλο παραδειγμα ο Σταθης Ψαλτης...ο Θανασης Βεγγος...Και αλλοι πολλοι...
  Θελω να πω...
  Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει ξεχωριστη οντοτητα στο προσωπο και το προσωπειο...
  Διαπλεκονται και αλληλοεπηρρεαζονται τα δυο αυτα
  σε σχεση με την επιθυμια του ατομου για ΑΠΟΔΟΧΗ.
  Τι λετε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αγαπητέ Μαχαίρη,
  επειδή σε εκτιμώ, θα σου απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια, μιλώντας για τη ΔΗΜΗΤΡΑ και μόνο για αυτήν.

  Η Δήμητρα λοιπόν, στα 10 διάβαζε Στάινμπρεγκ, στα 11 Ντοστογιέφσκι, στα 14 Μαρξ και Έγκελς και στα 18 Μπακούνιν. Την ίδια ώρα όλοι οι φίλοι της διάβαζαν Λούκυ Λουκ, Μίκυ Μάους και στην καλύτερη περίπτωση Αστερίξ.
  Προφανώς δεν μπορούσε να ασχολείται μόνο με "βαριά" φιλοσοφία και αυτό για λόγους ψυχικής ισορροπίας και ασχολήθηκε και με τα παραπάνω "ελαφρά" αναγνώσματα.
  Στις παρέες της δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε για κομμουνισμό ούτε για αναρχία συνεπώς μιλούσε για τους Dukes και για τους ηθοποιούς που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Ετσι λοιπόν ασχολήθηκε με τα προσόντα του Τομ Κρουζ του Μπρους Γουίλις και των λοιπών εκείνης της εποχής. Γιατί αυτό να αποτελεί κακό; Δεν μπορεί ένας φιλόσοφος, ένας επιστήμονας, ένας στοχαστής να αναζητά ελαφρές ενασχολήσεις για να ξεκουράζει το μυαλό του και να ισορροπεί;

  Καλέ μου Μαχαίρη, αν ασχολιόμουν διαρκώς με τον Μπακούνιν, τον Μαρξ, τη κβαντομηχανική, τη θεωρία Χορδών, τη Σχετικότητα, τη φιλοσοφία που τις ακολουθεί, την Παγκόσμια Ιστορία και άλλα τέτοια ανώτερα, τώρα θα ήμουν στο τρελοκομείο και θα μου κάνανε ενέσεις και ηλεκτροσόκ!

  συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Νομίζω ότι μπερδεύουμε εδώ το επαγγελματικό προσωπείο, το κοινωνικό και το προσωπικό. Οι ζωές μας έχουν πολλές πτυχές. Μπορούμε θαυμάσια στην επαγγελματική μας ζωή να έχουμε μια διαφορετική όψη, και στην προσωπική μια άλλη. Μπορεί να παριστάνω τον κλόουν και στην πραγματικότητα να είμαι ο καταθλιπτικότερος όλων. Να αναλύω τον μαρξισμό αλλά και να σχολιάζω τα εμφυτεύματα της Μενεγάκη. Δεν βλέπω ακριβώς γιατί το ένα να εμποδίζει το άλλο.
  Οσο για το κοινωνικό πρόσωπο αυτό κι αν έχει πολλές διαστάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για να καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω σε παραπέμπω στη βιογραφία ενός από τους μεγαλύτερους φυσικούς όλων των εποχών των Richard Feynman η προσωπική ζωή του οποίου ήταν κάπως... περίεργη αλλά και άλλων μεγάλων ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Feynman

  Πήγαινε κάτω κάτω, κάνε μια Google μετάφραση και διάβασε.

  Δεν αποτελώ εξαίρεση από τον κανόνα. Θεωρώ πως οι άνθρωποι χρειάζονται στιγμές ανάλαφρες για να ξεφεύγουν. Όπως λέει και στο προηγούμενο σχόλιο η Coffemug, ναι, θα θα ασχοληθώ με την επιστήμη, με τα παιδιά μου, με τον άντρα μου, με τη φιλοσοφία και όταν το έχω ανάγκη θα γελάσω, θα κάνω και τον κλόουν, θα κάνω και κοινωνικά σχόλια, θα ασχοληθώ και με τα προσόντα του Μπραντ Πητ, θα πλέξω και με το βελονάκι, θα μαγειρέψω και σουτζουκάκια σμυρνέικα και θα παριστάνω στη θάλασσα το δελφινοκόριτσο μαζί με τις κόρες μου για να περνάμε καλά.

  Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, αυτό είναι δικό τους θέμα και όχι δικό μου.

  συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό λοιπόν που εσείς καλείτε προσωπείο, εγώ το ονομάζω δίχτυ αυτοπροστασίας.

  Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος σε έναν μεγάλο κόσμο. Ναι, όλοι χρειαζόμαστε την αποδοχή. Είναι κακό αυτό;

  Σε σχέση τώρα με την απορία που έχεις για τους ηθοποιούς.
  Μην κοιτάς μόνο τι ρόλους παίζει ο καθένας αλλά και ποια είναι η πορεία της ζωής του παράλληλα με την πορεία της καριέρας του. Αν θα δεις τη ζωή των μεγαλύτερων και αξιολογότερων ηθοποιών θα διαπιστώσεις πως καμία σχέση δεν είχε με την αστραφτερή επιφάνεια.

  Ξαναγράφω, δεν πρόκειται για προσωπείο. Το προσωπείο κρύβει την έννοια της υποκρισίας. Πρόκειται για ικανότητα προσαρμογής.

  Έχει τύχει πάρα πολλές φορές να παρεξηγηθώ προσωπικά για αυτή μου την ικανότητα.

  Θα φανώ κυνική και αλαζόνας αλλά πιστεύω πως η ικανότητα ενός ανθρώπου να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις και να μπορεί να μιλάει τη γλώσσα όλων των συνανθρώπων του, είναι δείγμα μεγαλοσύνης και όχι μικρότητας.

  Τελειώνω λέγοντας πως σε κάθε άνθρωπο πρέπει να μιλάμε με τη γλώσσα που γνωρίζει και καταλαβαίνει.

  Σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και συγγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. O IAM ειπε οτι το προσωπειο ειναι...κατωτερο, απο
  το προσωπο....
  Εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα...
  Ουτε πιστευω οτι το προσωπειο ενεχει το στοιχειο
  της υποκρισιας ....
  Αντιθετα , λεω οτι τα δυο αυτα διαπλεκονται αρρηκτα και καθοδηγουνται απο την επιθυμια του καθε ατομου για αποδοχη{σχολιο3,56}
  Γι αυτο προβληματιστηκα για το ποιος καθοριζει
  τα χαρακτηριστικα του προσωπου η του προσωπειου...{σχολιο3,28}
  Βεβαιως και συμφωνω με την coffeemug...
  Aπλα με την ερωτηση...τι θα συμπερανει...ο τριτος παρατηρητης, θελω να δωσω ακριβως, αυτο που λες, και λεω...
  Η ισχυροτατη επιθυμια καθε ατομου για αποδοχη,
  ειναι η κινητηρια δυναμη διαμορφωσης του...χαρακτηρα...που εγω λεω περιλαμβανει και το προσωπο και το προσωπειο...
  Προφανως ο Ιαμ εννοει, ως προσωπο τα θετικα και σταθερα στοιχεια του χαρακτηρα, ενω ως προσωπειο
  εννοει τα αναλαφρα και παιχνιδιαρικα χαρακτηριστικα...
  Ας μας απαντησει καλυτερα ο ιδιος...
  Οπως θα ηθελα να μας απαντησει και για το ρολο και της ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ που λεει...{συνεχιζεται}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μαχαίρη, όταν δίνει παράδειγμα την Αννίτα Πάνια, δε νομίζω ότι μιλάει απλά για ανάλαφρα, παιχνιδιάρικα στοιχεία του προσωπείου αλλά για κάτι παραπάνω από αυτό.

  Εν πάσει περιπτώσει, το προσωπείο ως τέτοιο, αποτελεί επικάλυμμα της αλήθειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Mαχαίρη, για μένα η κινητήρια δύναμη διαμόρφωσης του χαρακτήρα δεν είναι η αποδοχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γιατι ως απογνωση, εγω καταλαβαινω την δυσαρμονια
  μεταξυ της προσωπικης αποδοχης{αυτογνωσια} και της
  κοινωνικης μας αποδοχης απο τους αλλους{περιγυρος}
  Οποτε και εχουμε την αλαζονεια{+++ προσωπικη αποδοχη} αλλα και τη μιζερια{---προσωπικη αποδοχη}
  Η απογνωση λοιπον, φαινεται ως αποτελεσμα, της
  αποτομης συνειδητοποιησης της δυσαρμονιας αυτης...
  Αλλα που ειναι ο γιατρος;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Δημητρα δεν υπαρχει αληθεια στον ανθρωπινο χαρακτηρα...Καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος...
  Ποια ειναι λοιπον η δυναμη που διαμορφωνει το χαρακτηρα;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στα πρόσωπα είμαι δεκτική, ακόμη κι όταν δεν συμφωνώ μαζί τους, γιατί μου αρέσει η συμπόρευση λόγου και χαρακτήρα.

  Με τα πρόσωπα που έχουν προσωπείο - κι αυτό (το δεύτερο) γίνεται φύση τους, έχω θέμα, δεν τους ανέχομαι, κι ούτε καν τους λυπάμαι, συν του το ότι είναι και επιβλαβείς.

  Με τα πρόσωπα που αλλάζουν προσωπεία έχω θέμα συμπόνοιας και λύπης. Αν χρειάζεται ν΄αλλάζεις ανάλογα για να είσαι αποδεκτός με όλους, τότε έχεις χάσει την ταυτότητά σου.

  Καλησπέρα Ιαματικέ
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @@...ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΙΡΕ!!!!

  Ξυπνησα ....ΠΗΓΑ ΑΠ ΤΟ BLOGGI TOY IONNKORRA (οπου επεσε ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ...με ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ:
  http://ionnkorr.blogspot.com/2010/08/blog-post_20.html
  ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΟ "ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ" ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.....).

  ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ "ΠΡΟΣΩΠΑ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ",
  ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ....

  ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

  ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΕΙΔΙΚΗ" ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΣΟΥ (εφ οσον υφισταται) ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ :"ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ"!!!

  ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΙΔΟΣ "ΧΑΡΙΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ!!!!

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ:
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΜΕΣΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (αδιαφορους, αγαπημενους,εχθρους)...ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ", "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΕΝΟΙ", ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ:

  ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ(το προσωπειο) ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ...

  ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ(χρησιμοποιει το προσωπειο) ΣΑΝ "ΑΠΕΧΘΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ" ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΠΑΘΟΣ ΕΧΕΙ!!!!

  ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
  Αν ελθει στο ιατρειο μου ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...που η ιατρικη δεν μπορει να του προσφερει ουτε ανακουφιση....
  Εγω ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΩ ΤΟΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ (ΑΡΑ:...γινομαι ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!!...και ο ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ")!!!!
  βλεπε:
  http://www.youtube.com/watch?v=wuwuVJ4zO00

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. @@...ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΙΡΕ!!!!

  Ξυπνησα ....ΠΗΓΑ ΑΠ ΤΟ BLOGGI TOY IONNKORRA (οπου επεσε ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ...με ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ:
  http://ionnkorr.blogspot.com/2010/08/blog-post_20.html
  ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΟ "ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ" ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.....).

  ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ "ΠΡΟΣΩΠΑ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ",
  ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ....

  ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

  ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΕΙΔΙΚΗ" ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΣΟΥ (εφ οσον υφισταται) ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ :"ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ"!!!

  ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΙΔΟΣ "ΧΑΡΙΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ!!!!

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ:
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΜΕΣΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (αδιαφορους, αγαπημενους,εχθρους)...ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ", "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΕΝΟΙ", ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ:

  ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ(το προσωπειο) ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ...

  ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ(χρησιμοποιει το προσωπειο) ΣΑΝ "ΑΠΕΧΘΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ" ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΠΑΘΟΣ ΕΧΕΙ!!!!

  ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
  Αν ελθει στο ιατρειο μου ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...που η ιατρικη δεν μπορει να του προσφερει ουτε ανακουφιση....
  Εγω ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΩ ΤΟΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ (ΑΡΑ:...γινομαι ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!!...και ο ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ")!!!!
  βλεπε:
  http://www.youtube.com/watch?v=wuwuVJ4zO00

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @@...ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕ!!!!

  Τωρα νομιζω ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ:

  ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!!
  ΣΑΝ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ "ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ"....

  ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΣΑ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΑ ΓΟΝΙΟΣ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΗΣ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ....ΣΑ BLOGGER...

  ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΟΥ
  KAI TO ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (ΜΑΣΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ)ΠΟΥ ΦΟΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!!

  ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ" ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.....

  ...."ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ"!!!!

  ΟΣΟ "ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ"
  ΤΟΣΟ "ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ"!!!!!
  (σκεψου τι υποκριτικες ικανοτητες απαιτει να εχει μια μητερα που στα γενεθλεια του παιδιου της ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ...ΚΑΡΚΙΝΟ)!!!!
  ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ "ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.....

  ΓΙΑΤΙ....
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...
  ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.... ΕΙΣΑΙ:

  ......"Η ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ"!!!!!

  Αν ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΛΙΓΑΚΙ....
  ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!

  ....και βεβαια την αναρτηση μου...ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ+ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (που φαινεται απο τον κοπο που καταβαλλω).....

  θα ηταν σε σενα :αφιερωμενη!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @@...ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΕ ΜΑΧΑΙΡΗ!!!!

  Θα περασω απ το bloggi σου συντομα...(ποιος ξερει ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΩ....ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!).

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ "ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ+ΑΔΡΑΝΕΙΑ"....αλλα:

  "εξελισσεται"!!!!!......ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΕΣ "ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ" (πχ:...σε μια συζητηση ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ....θα ηταν ΚΩΜΙΚΟ να υποκριθω....τον ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟ)!!!!

  ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.....(ο πολυξερης)....

  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ "ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!!!!!χαχααααα!!!!
  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @@...ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΗ...

  "ΝΑΙ Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ"
  ΝΑ ΕΤΣΙ:

  http://www.youtube.com/watch?v=esrHNcemFqY

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ?????

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ......ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΑΣΗΣ ΦΛΕΝΑΔΑΣ...
  .....ειναι ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟ!
  (δες ηχους ακου τα χρωματα)
  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @@...COFFEEMUG...ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ....

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
  ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΩ....

  Αλλα αν ΥΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ (ΕΝΔΥΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ), ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.....

  ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ!!!!

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ....
  ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
  ΝΑ ΠΕΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ"ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΑ!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΕΔΩ ΘΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ...(εκτος η μαλλον περιφεριακο με την αναρτηση μου).

  ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΞΕΧΩΡΙΣΜΟ)ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ (τεχνιτη,επιστημονα,καλλιτεχνη, πολιτικου,επιχειρηματια κλπ)
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

  ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ "ΕΛΑΦΡΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ"....
  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ....
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ (που κανω αναρτησεις με θεματα τραγικα),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!!

  γι αυτο πεταω και καμμια ΜΑΛΑΚΙΑ....
  ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!χαχαααααα!!!!

  δεσ τε: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ BLOGGI του IONNKORR ΣΗΜΕΡΑ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. @@....ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ....

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ:

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΔΙΧΤΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ειναι στα πλαισια ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ,ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,που αναφερω στο πιο πανω σχολιο μου).

  TO "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΥΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ" ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ....
  ΣΤΗ ΖΩΗ "ΜΑΧΟΜΕΘΑ" ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (που ειναι ΟΡΓΑΝΟ-ΟΠΛΟ) ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"!!!!
  ΑΡΑ Η "ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ" ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΚΟΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ....

  ΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΔΡΑΣΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" (για το ατομο και την κοινωνια)ΤΟΤΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ:

  "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ"!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Tώρα εγώ πρέπει να απαντήσω σε όοοοοολα;
  Θα με φάει η μαρμάγκα στο τέλος!

  Ξεκινάω λοιπόν

  Μαχαίρη,
  Όταν λέω πως το προσωπείο κρύβει την αλήθεια, εννοώ ακριβώς την ατομική, μοναδική αλήθεια του καθενός η οποία προφανώς διαφέρει από άτομο σε άτομο. Άρα λοιπόν εδώ συμφωνούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @@.... ΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΗ....αυτο ειναι...

  ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ!!!!

  ΕΙΝΑΙ "ΑΡΡΗΚΤΗ"Η ΣΧΕΣΗ:

  "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"+ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ!!!!!
  (λιγες ως επι το πλειστον ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ)....

  ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ (ΚΥΡΙΑ):

  α) με την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (βαρυ χειρουργειο ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ)
  β)με ΤΟΝ ΜΥΘΟ (απλα χαπια ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
  γ)με ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ+ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

  ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ πανω ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ....

  ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ:....ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!
  (οχι εκπαιδευση σχολικη,πανεπιστημιακη,τεχνικη).

  εεεεεε ΤΩΡΑ :

  ΟΣΟ "ΠΕΠΕΔΕΥΜΕΝΟ"+ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΟΣΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΔΡΑ...
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ+ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ (εχει δυνατοτητες ελιγμων-μεταμφιεσης δηλαδη)!!!!

  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. @@.....ΜΑΧΑΙΡΗ+ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ......

  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ "ΕΞΕΛΙΞΗΣ" ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ "ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ"που ειπε κι ο ΜΑΧΑΙΡΗΣ....

  ΕΙΝΑΙ: "Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ"!!!!!

  ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ+ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ+ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ+ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ+ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ+ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑΥΤΙΣΗ)κλπ.


  τωρα: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ:

  Για μενα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΖΟΜΠΙ" ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ!!!!!
  Τετοιος ειναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!!!

  ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ "ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ "ΑΞΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ "ΣΚΕΛΕΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΗ "ΔΟΜΗΣΗ" ΕΝΟΣ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"!!!!!!

  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ (πχ: ΕΦΗ ΘΩΔΗ)....ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ "ΠΟΡΩΣΗ"(αντικειμενο ΤΗς ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ).

  ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΠΟΡΩΣΗ"....

  ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ "ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ"......
  ΧΩΡΙΣ "ΕΠΙΓΝΩΣΗ" +"ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ"!!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Mαχαίρη,
  ρωτάς ποια είναι η κινητήρια δύναμη διαμόρφωσης του χαρακτήρα. Η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή και φοβάμαι πως θα σε κουράσω.

  Για το θέμα αυτό έχουν γίνει επιστημονικές μάχες μεταξύ των διαφόρων σχολών ψυχολογίας (και γίνονται ακόμη).
  Σε γενικές γραμμές
  1. υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος γεννιέται ως λευκό χαρτί και ο χαρακτήρας του διαμορφώνεται με βάση τις περιβαλλοντικές επιδράσεις,
  2. εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο χαρακτήρας εξαρτάται απ' το γενετικό υλικό του ανθρώπου (αυτό που λέμε ότι ο άνθρωπος είναι "γεννημένος" για κάτι),
  3. εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο χαρακτήρας διαμορφώνεται από τους δύο παραπάνω παράγοντες σε συνεργασία δηλαδή τόσο απ' τα γενετικά χαρακτηριστικά του καθενός και απ' τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

  Οι περισσότεροι ψυχολόγοι πια συγκλίνουν στην τρίτη άποψη.

  Ο ανθρώπινος χαρακτήρας και γενικότερα ο ψυχισμός σίγουρα επηρεάζεται από βιολογικούς παράγοντες. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Οι νοητικές και συναισθηματικές λειτουργίες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και τον αριθμό των εγκεφαλικών νευρώνων οι οποίοι δημιουργούνται κατά την εμβρυακή ηλικία. Το νευρικό σύστημα εξακολουθεί να ωριμάζει και μετά τη γέννηση. Σε γενικές γραμμές η ωρίμανση αυτή ολοκληρώνεται κατά το δεύτερο έτος της ηλικίας και μπορεί να επηρεαστεί από παράγοντες όπως κακή υγεία της εγκύου, ενδομήτριες λοιμώξεις, λήψη χημικών ουσιών κατά την εμβρυική ή βρεφική ηλικία κλπ. (εδώ ο γιατρός μπορεί να συμπληρώσει ή να διορθώσει).
  Προφανώς αν κάτι πάει στραβά και υπάρξει κάποια ανωμαλία στην ωρίμανση του νευρικού συστήματος επηρεάζονται οι νοητικές και συναισθηματικές λειτουργίες του ατόμου αλλά και ο χαρακτήρας του.
  Ακόμη και η ποιότητα της λειτουργίας μπορεί να επηρεάσει τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Πχ. οι άνθρωποι που έχουν υποθυρεοειδισμό είναι σε γενικές γραμμές σωματικά και πνευματικά νωθροί. Άλλο παράδειγμα αποτελεί το χαμηλό επίπεδο της
  σεροτονίνης που εμπλέκεται στην εμφάνιση κατάθλιψης

  Φαίνεται επίσης ότι ο άνθρωπος (όπως και όλα τα ζώα) γεννιέται με κάποια ένστικτα (πχ. γενετήσια ορμή) που δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα ορμέμφυτα εκείνα που τον βοηθούν να επιβιώσει στο εξωτερικό περιβάλλον και να διαιωνίσει το είδος του. Κι εδώ ισχύουν οι κανόνες της φυσικής επιλογής.

  Συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. @@....ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΜΑΧΑΙΡΗ!!!!!
  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.....

  ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!
  ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!!!

  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΗ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ" ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΙΩΣΕΙ!!!!(πχ:απογνωση με το τερας της γραφειοκρατιας!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!).

  Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ Η "ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ"....

  ΠΟΥ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΚΑΙ "ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ" ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ!!!!
  (αυτο που λεει ο λαος τετοια ζωη ΔΕΝ ΘΕΛΩ....ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η....ΚΑΤΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ:ενα ναρκωτικο,ενα παθος,μια εμμονη...ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ!!!).

  εεεεε,ΑΝ Η ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ)....
  ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ:....ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ......"ΞΕΧΝΟΥΝ"....ΜΕ ΧΡΗΜΑ+"ΔΟΞΑ"(ειδος ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ)!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ο δεύτερος παράγοντας διαμόρφωσης του χαρακτήρα είναι οι περιβαλλοντικές επιδράσεις οι οποίες απορρέουν κυρίως από την οικογένεια, το σχολείο και το κοινωνικό περίγυρο κάθε ατόμου. Ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεται κάθε άνθρωπος από το περιβάλλον του αναπτύσσει κάποιες επίκτητες δεξιότητες ή εξελίσσει κάποιες ήδη υπάρχουσες.
  Ο ανθρώπινος χαρακτήρας διαμορφώνεται και εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της ζωής αλλά φαίνεται πως η κύρια δουλειά γίνεται στα 6 πρώτα χρόνια της ζωής και όπως φαίνεται σε πρόσφατες έρευνες και κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

  Κάπως έτσι κάθε άνθρωπος αναπτύσσει το ΕΓΩ του.

  Το οποίο ΕΓΩ επηρεάζει καίρια την παραπέρα εξέλιξή του. Ανάλογα με το γενετικό υλικό του καθενός και τα βιώματά του αναπτύσσεται και ο χαρακτήρας του με γνώμονα την καλύτερη επιβίωσή του (φυσική επιλογή).

  Μιας και μιλάμε για χαρακτήρα και ψυχισμό θεωρώ πως η καλύτερη επιβίωση επιτυγχάνεται με την ευτυχία η οποία είναι προφανώς ατομική υπόθεση.
  Η ευτυχία συνδέεται με πάρα πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η αποδοχή. Η ατομική αποδοχή (αυτοεκτίμηση) και η κοινωνική αποδοχή (αναγνώριση).
  Το πόσο κάποιος έχει ανάγκη την αποδοχή αυτή εξαρτάται απ' το χαρακτήρα του.
  Θεωρώ δηλαδή πως το ποσοστό της αποδοχής που κάποιος θέλει είναι ταυτόχρονα και απόρροια του χαρακτήρα κάποιου και παράγοντας εξέλιξής του. Άρα συνδέονται με μια δυναμική αμφίπλευρη σχέση.

  Οι συνιστώσες που αναφέρει ο γιατρός δηλ.

  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ+ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ+ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ+ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ+ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ+ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑΥΤΙΣΗ

  αλλά και άλλα δεν είναι παρά μέσα που εξασφαλίζουν την ατομική ευτυχία του καθενός.

  Όσο ευτυχέστερος είναι κάποιος τόσο πιο εξασφαλισμένη η επιβίωσή του αφού καθίσταται ισχυρότερος απέναντι των άλλων.

  Αλλά και πάλι το τι κάποιος θεωρεί βασικό για την ευτυχία του εξαρτάται απ' το χαρακτήρα του άρα από όλα τα παραπάνω άρα πάλι φτάνουμε στη δυναμική αμφίπλευρη σχέση μεταξύ της διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της ευτυχίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. @@...ΧΑΙΡΕ ΤΟ ΣΕ ΒΑΣΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!

  ΕΘΙΞΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ" ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!!!

  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ "ΥΠΟΔΗΘΗΚΕ"...
  ΕΧΑΣΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΟΥ....την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

  Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ????, Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ????
  Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?????

  Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.....
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΗΘΟΠΟΙΟΙ" ΣΕ ΕΝΑ "ΔΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ....βρισκομαστε....ΑΠΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ...
  "ΙΦΙΓΕΝΕΙΕΣ"....ΤΥΦΛΟΙ .....ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ....κλπ????
  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. @@....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
  ΜΕ ΓΟΗΤΕΨΑΤΕ!!!!
  ΜΕ "ΠΡΟΣΩΠΑ"
  ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ....

  ΜΕ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ...
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΙΑ....
  ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ....

  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ...."ΠΛΑΚΕΣ ΩΡΑΙΕΣ"!!!!!

  .....θα προσπαθησω ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ PANOYΣΗΣ VS ΝΤΑΛΑΡΑΣ!!!!!χαχαχαααααα!!!!
  ευχαριστιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Συνεχίζω λοιπόν.

  Προς μαχαίρη και Ιαματικό.

  Είναι δεδομένο γεγονός πως υπάρχουν πάρα πολλά είδη χαρακτήρων. Υπάρχουν άνθρωποι συνετοί, που προτάσσουν τη λογική έναντι στου συναισθήματος, άνθρωποι παρορμητικοί που προτάσσουν το συναίσθημα έναντι της λογικής, άνθρωποι καλοί, άνθρωποι κακοί, άνθρωποι γεννημένοι για να προσφέρουν αγάπη και ειρήνη, άνθρωποι που σπέρνουν ζιζάνια και διχόνοια, άνθρωποι που δεν παραμένουν στην επιφάνεια αλλά προσπαθούν να βρουν αυτό που κρύβεται από κάτω, άνθρωποι επιφανειακοί που μένουν στο εξωτερικό επίχρισμα, άνθρωποι που κοιτάζουν τη δουλειά τους και δεν κρίνουν αν δεν έχουν σαφή γνώση των πραγμάτων, άνθρωποι που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, άνθρωποι που συγχωρούν, άνθρωποι που καταδικάζουν, άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι, άνθρωποι κολλημένοι... Η λίστα είναι προφανώς πολύ μεγάλη.

  Το προσωπείο το φοράει κάποιος όταν αισθάνεται πως πρέπει να ενδυθεί έναν ρόλο που δεν ανήκει στις πτυχώσεις του προσώπου του. Βέβαια το προσωπείο αυτό αναγκαστικά θα το επενδύσει με χαρακτηριστικά απ' το πρόσωπό του, συχνά αντικρουόμενα.

  Σημασία σε αυτή την περίπτωση δεν έχει τόσο το προσωπείο όσο το κίνητρο.
  Νομίζω είναι σαφές. Υπάρχουν αγαθά κίνητρα και πονηρά κίνητρα.
  Έχω ξαναγράψει πως δε μου αρέσουν τα προσωπεία, μολαταύτα δεν μπορώ να καταδικάσω έναν άνθρωπο όταν φοράει προσωπείο έχοντας κίνητρα αγαθά. Και υπάρχουν περιπτώσεις που κι εγώ φόρεσα προσωπείο, όχι ως επικάλυμμα υποκρισίας αλλά ως δείκτη αυτοπροστασίας.

  Στο δια ταύτα λοιπόν

  ΟΣΟ "ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ"
  ΤΟΣΟ "ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ"!!!!!

  Σωστά το "γενναίος" και το "υποκριτής" το έχεις στα εισαγωγικά γιατί είναι έννοιες σχετικές και μεταβάλλονται με τον παρατηρητή δηλαδή με το σύστημα αναφοράς.
  Έτσι κάποιος "γενναίος" για σένα μπορεί να είναι "δειλός" για κάποιον άλλον και κάποιος "υποκριτής" ή "δειλός" για σένα να είναι "γενναίος" για κάποιον άλλον.

  Ένα βασικό πράγμα που προσπαθώ να τηρώ στη ζωή μου είναι να μη βιάζομαι να κρίνω τους ανθρώπους. Δεν γνωρίζω τα κίνητρά τους εξ αρχής. Δε βρίσκομαι στην καρδιά των γεγονότων. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τις όποιες παρασκηνιακές διεργασίες. Την όποια καχυποψία την κρατάω για τον εαυτό μου και την εκδηλώνω όταν έχει σαφές αποτύπωμα.
  Αυτό θα έπρεπε να κάνουμε όλοι, έτσι δεν είναι; Όμως δεν βρισκόμαστε σε έναν κόσμο ιδανικό και αγγελικά πλασμένο. Ο καθένας γύρω μας σκέφτεται και λέει το κοντό του και το μακρύ του.
  Κι εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε με αυτό, ο καθένας όπως μπορεί για να προστατέψει τον εαυτό του. Άλλος με την κατάλληλη επιλογή πτυχής του προσώπου του, άλλος με το κατάλληλο προσωπείο, άλλος με το δίχτυ αυτοπροστασίας του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Iamaticus,

  Μούσα; Αν πρόκειται για μαρμάρινο άγαλμα κόρης κλασικής περιόδου ενδεδυμένο σεμνώς που φυλάσσεται σε κλιματιζόμενη αίθουσα μουσείου... δεκτόν!

  Προτιμητέα μούσα: Κλειώ, η προστάτιδα της επικής ποίησης και της ιστορίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Διόρθωση στο προτελευταίο μου σχόλιο:
  δίχτυ αυτοπροστασίας και όχι δείκτη αυτοπροστασίας αν και το δεύτερο ταιριάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. @@....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ...
  ΗΜΟΥΝ "ΑΡΙΣΤΟΣ"...ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ "ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ"ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ...χαχααααα!!!

  ηρθε και το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ....ΟΙ ΜΟΥΣΣΕΣ...ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

  ΕΕΕΕΕ!!!!
  ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΧΟΥΜΕ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Που να τα τυπωσω, ολα αυτα τα καταπληκτικα που λει και ο ΙΑΜ και Η Φυσικενια...
  να τα εχω να τα διαβαζω, πολλες φορες, να μαθαινω...
  Τελικα...Δεχομαι την αποψη της φυσικενιας για το διχτυ...Δεχομαι και την κληρονομια, σαν ενα παραγοντα...Δεχομαι φυσικα και αυτα που λεει η Βασσια...Αν μοναδικο σου εργαλειο ειναι η ΑΠΟΔΟΧΗ...χανεις βεβαια τον χαρακτηρα σου...
  ΤΕΛΙΚΑ
  Ολο το δικιο το εχει ο ΙΑΜ...
  ΚΕΡΔΘΣ; ΔΙΧΤΥ; ΑΠΟΔΟΧΗ;ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ;ΟΙΚΤΟΣ; ΣΥΜΠΟΝΙΑ;....
  Ολα αυτα ειναι αιτιες δημιουργιας προσωπειου...
  Και ΝΑΙ...Οταν το προσωπειο γινεται για το καλο...Ειναι και ο φερων αυτο, καλος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. @@....ΕΕΕΕ ΜΑΧΑΙΡΗ !!!!

  ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ....Η...ΚΙ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ...(οπως εγω που τα ειχα συμμαζεψει...πριν κανω την αναρτηση)....

  ΑΜΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ...
  ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ...

  και πιθανα: ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Αργά έφτασα, τα είπατε όλα και μου μένει το ρεζουμέ.

  1) Το πρόσωπο είναι σπαθί
  1) Το προσωπείο του προσώπου με αυτοσεβασμό είναι ανθρώπινη και κοινωνική ανάγκη σε ορισμένες περιστάσεις
  3) Το "προσωπείο" ή μάσκα (εκείνου που δεν διαθέτει το παραπάνω στοιχείο) πάει γάντι στους μασκαράδες.

  Καληνύχτα σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. @@....γλυκο ΑΛΑΤΑΚΙ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ BREEEE???

  ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!

  (ΝΑ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ....)
  ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

  ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΟΥ!!!!!χαχαααααα!!!!!
  αλλαξε....!!!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!

  ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΠΟ "ΗΘΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ"!!!!!
  ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΜΩΣ ΣΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:"ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ"....ΣΑΝ "ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!!

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "Ο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
  ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ" ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΣΥΝΕΧΩΣ+ΠΑΝΤΟΥ+ΠΑΝΤΟΤΕ...ΧΩΡΙΣ ΤΗ "ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ"!!!!

  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ "ΜΑΣΚΑ-ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ!!!!!

  .....ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ!!!!...ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ!!!!!
  (ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ....Η....ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ).....

  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!!!
  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ!!!!
  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ!!!!
  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΧΑΡΙ!!!!
  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ!!!!!
  ΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. ΚΛΠ.

  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!!
  ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ...ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗ "ΜΑΣΚΑ"..ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...

  ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...(ΚΥΡΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Επέστρεψααα..
  Για αυτό σε λατρεύω Ιαματικε!!
  γύρισα και πεφτω σε μια πανέμορφη ανάρτηση με όμορφους "συνομιλητές"!

  Στο αριστούργημα τουΚαρολ "Η Αλικη στην χώρα των θαυμάτων"..ρωτάει η καμπια την Αλικη και εκείνη απαντά

  Οπως και ο Ορχαν Παμουκ στο "Μαυτο βιβλίο" που ασχολείται με την ταυτότητα του προσώπου και την δυνα τότητα(επιβεβλημένη)να αλλάζει κανείς ταυτότητα..να γίνεται άλλος.

  Το ΠΡΟΣΩΠΟ και το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ είναι αρρηκτα συνδεδεμένο με τον εαυτό μας και σαν μονάδα ανθρώπων κοινωνίας.Σχεδόν επιβεβλημένη διπλοπροσωπια,για να κυκλοφορείς κοινωνικά,να γινεσαι αποδεκτός κοινωνικα,για να αντέχεις τον εαυτό σου καμιά φορα,για να ξεφευγεις απότον πονο ψυχής πουσε βασανίζει(Γελα παλιατσο)για να μην δίνεις στους αλλους την ευχαρίστηση να σε κρίνουν για αυτο που εσυ(ο φοβος και η ανασφαλεια σου)νομίζεις ότι υστερεις απέναντι τους...και..και..

  Ολα αυτά έχουν κάνει την ύπαρξη ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ του μακιγιαζ τουΠΡΟΣΩΠΟΥ μια καθημερινή και κοπιαστική ρουτίνα
  ΑΛΛΑ..το να σε κάνει να φοράς προσωπείο..προυποθέτει ότι γνωρίζεις ποιός είσαι για να γίνεις συνειδητά ο ΑΛΛΟς..αλλιώς πως θα ξεχωρίσεις το"αλλος"..
  αν ταυτιστείς με το προσωπείο τότε βρίσκεσαι στην σφαίρα του παραλόγου και συγχυσης εαυτου..

  ΟΛΟΙ εχουν ΠΡΟΣΩΠΟ κάτω από το μακιγιαζ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.. που όταν είναι πλέον ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥς τον όποιον εαυτό τους..το αφαιρουν..βλέπουν το προσωπο τους στον καθρέφτη τους..το αξιολογουν..το κρίνουν αναλογα με την καθαρότητα του(του εσωτερικού μς καθρεφτη)
  Τωρα Σ'ΕΥΑΡΙΣΤΩ εγω ΙΑΜ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. o google κανει τρελες παλι βγαζει error κοβει κειμενο ..
  τελος παντων για την Αλικη συμπληρώνω τι απάντησε στην καμπια..Δεν ξέρω ποιά είμαι κύριε..ξέρω τουλάχιστον ποιά ήμουν,όταν ξύπνησα το πρωϊ..αλλά νομίζω πως έχω αλλάξει πολλές φορές από τότε>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. @@.....ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  ΜΕ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΟΥΓΚΛΗΣ!!!!
  ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ!!!!ΓΑΜΩΤΟ....
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ....
  ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Έτσι είναι iam, αυτό το διάστημα κι εγώ το προσωπείο μου φορώ, αλλιώς θα κλάψουν μανούλες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Μεχρι να βρεις ακρη με τον γκουγκλη εκεί κάτω θα προσπαθήσω να τον σαγηνεψω απ'εδω
  με ένα απόσπασμα που θελω να το μοιραστώ μαζι σας

  του Παμουκ από το"Μαύρο βιβλίο"

  .."ο Ρούμι εκείνη την μέρα χρειαζόταν να συναντηθεί με μια τέτοια "ψυχή"με κάποιον που θα έβλεπε την αντανάκλαση του δικού του προσώπου...
  σε όλη του την ζωή έψαχνε για τον "αλλο" που θα τον κινητοποιούσε,θα τον φλόγιζε,'
  εψαχνε για τον καθρέφτη που θα αντανακλούσε το πρόσωπο και την ψυχή του..
  Γιατί ο ποιητής,για ναμπορεί να ανέχεται το θαυμασμό των ηλίθιων μαθητών του και την πνιγερή ατμόσφαιρα μιας μικτής πόλης της Ανατολίας τον 13ο αιώνα,αισθανόταν την ανάγκη,μαζί με τα εργαλεία μεταμφίεσης που έκρυβε πάντα στην ντουλάπα του,να έχει κοντά του και ταυτότητες,τις οποίες υποδυόμενος,να καταφέρνει να ξεκουράζεται..
  .<<.ΑκΡΙΒΏς όπως ο βασιλιας μιας ανόητης χώρας,που κρατάει στο ντουλάπι του ρούχα χωριάτη,για να τα φοράει τις νύχτες και να περιφέρεται στους δρόμους,επειδή δεν αντέχει να βασιλεύει αναμεσα σε υποκριτές,βασανιστες και φτωχους>>

  ΕΙΣΑΙ...εισαι....μεγάλη ξεσηκωστρα ΙΑΜΑΤΙΚΕ!!!ΧΑ..ΧΑ.. κοίτα αντί να ασχοληθώ με τον ρυμαγδό που κουβάλησα από τις θάλασσες και τα λιμάνια..με τις μπουγαδες και τα σιδερώματα εχω κολλήσει μαζίσου εδω με τα ΠΡΟΣΩΠΑ και τα ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ σου χα....χα...και μ΄αρεέσει..κι ας με κοιτάζει ο συζυγάτος μου υπό γωνία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. @@....ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

  ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΣΒΗΣΕ...ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...
  ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ...ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ...ΧΑΧΑΑΑΑ!!

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΕΤΣΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ!!!

  Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

  ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕ!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ...

  ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ:

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΖΛ...
  (που κρατα σ ολη τη ζωη μας)...

  ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ (συνηθως):
  ..... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ (του παζλ) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (τοπου,χρονου,αλληλοεπιδρασης)


  ενα παραδειγμα:
  στη θεα...ενος φιδιου,μιας κατσαριδας,που μας αιφνιδιαζει...."το προσωπειο πεφτει"και ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΜΑΣ...
  ΤΟΤΕ....
  ΚΡΙΝΕΤΑΙ-ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
  Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ...

  "ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ"...ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ"ΜΑΣ στη θεα των απεχθων!!!

  αυτο ειναιΕΝΑ ΑΝΩΔΥΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....


  ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ+ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ:


  πχ:...
  "ερωτικη προδοσια",αρρωστια",διαψευση ονειρων","ματαιωση-αποτυχια σχεδιων"....

  τοτε Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ"!!!!

  "ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"!!!!

  ....συνεχιζεται....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ....

  ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΟΥΣ....ΣΚΛΗΡΗ....

  ΒΑΙΝΟΥΝ : απο την ΑΥΤΟ-ΓΝΩΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙ-ΓΝΩΣΗ!!!

  ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ"(το ποσο δηλαδη ο ανθρωπος δεν ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΩΗΣ)!

  ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ....(προς το τελος συνηθως του βιου μας)....ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΒΗΝΟΥΝ+ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.....

  ΤΟΤΕ:.....Η ΕΠΙ-ΓΝΩΣΗ......
  ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΑΠΟ-ΓΝΩΣΗ!!!!!!!

  .....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. .....ΙΛΥ ΜΟΥ.....

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ "ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ"-"ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ"(οχι πτυχιουχου εκπαιδευμενου χαχααα!!)
  δηλαδη:

  ΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ "ΜΑΣΚΑ" ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΟΥ (στην καθημερινοτητα του συνεχως).......
  .....συνεχιζεται.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. @@.....ΙΛΥ ΜΟΥ.....

  ΤΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ:

  Α)....ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ "ΗΡΩΑ"..."ΗΜΙΘΕΟΥ"!!!!!

  Β)....ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ "ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ+ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ....

  ......."ΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ"(αποκτωντας μορφη-ΜΟΡΦΩΣΗ).

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ "ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ"...
  ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ:
  "ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΧΑΝΕΥΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ"ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!
  ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
  ...που ραγιζει βουνα....ΕΙΝΑΙ "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ"ΠΛΕΟΝ!!!!

  ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΝΤΑΣ..... (αμεσα...η...εμμεσα)

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ (και για οσα μου ενεπνευσε η χαρις σου !!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. σημειωση....ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ....
  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"....
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ:

  "ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" "ΠΡΟΣΩΠΟ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. @@ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.....

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ....

  ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ "ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ"(και οχι αποψε μονον)!!!!

  .....ΧΑΙΡΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ετσι είναι γιατρέ μου!!!
  Στον πολυ πόνο..φοβο το προσωπειο πέφτει και το πρόσωπο μένει ανοχύρωτο..ευθραυστο..και πολλες φορές βορά στις διαθέσεις.. κρίσεις...επικρίσεις των άλλων..
  οπως και στην πολύ χαρα..ευδαιμονια..έρωτα...αγάπη..το πρόσωπο εκπέμπει λάμψη..φως..διαχέεται για όσους μπορούν να εννοήσουν..
  Η επίγνωση είναι πολύ σκληρό πράγμα και ναι μηχανεύεσαι νεες αυταπάτες..διεξόδους για να μην φτάσεις στην απόγνωση..
  και είναι αυτό που λέει ένα τραγούδι.."χαρα στη λύπη μου και λύπη στις χαρές μου" ζωή μεσα σε μη ζωή....
  τελειοποιημένο προσωπείο σε τελειοποιημένο πρόσωπο...
  και χρειάζεται πολυ δουλεια και "ενδον σκαπτε" για να βρεις γαλήνη και αποδοχή εαυτου για να εξισορροπησεις τα δυο ανωδινα και στο μέτρο του εφικτού..για να αντέξεις το μοιραίον του βιου μας και το πρέπον στις επιλογες μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. @@....ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΛΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ...

  ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η "ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ"!!!
  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ):
  "ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"...για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΤΟΥ "ΗΓΕΤΗ"....ετσι να μπορει να διοικει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ"!!!

  ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (απο τους "υπεροχους"φιλους του) ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ:
  ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΝΟΜΙΖΩ "ΑΦΕΛΩΣ"-ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ+ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ....

  ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:"ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΝΕΙ "ΜΟΡΦΗ"ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ....

  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΔΥΣΚΟΛΟ"....ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ..."ΣΙΓΟΥΡΗ"...

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ+ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?????

  ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΛΑΤΡΕΨΑ"...ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕΠΩ ΣΤΗΝ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ+...."ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ"(καλλιτεχνικα)!!

  ΙΣΩΣ Ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"....εζησε πολλα χρονια....ενω ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΕΓΚΑΙΡΩΣ"...ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΙΑΣΕΙ"!!!!!
  ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...."ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ"....

  ΕΝΩ ΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΔΟΜΗΣΑΝ....
  ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...."ΕΝ ΖΩΗ"!!!..."ΕΦΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟ"!!!

  ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΤΟΝΑ....
  ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ!!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Γιατρέ μου , η ώρα της ψυχανάλυσης!

  Είμαστε εμεις οι τρεις ο εξής ένας:

  α) Αυτοί που είμαστε (λίγοι μας ξέρουν, ακόμη πιο λίγοι μας εκτιμούν, ακόμα λιγότεροι μπορούν να μας κατανοήσουν και παρακολουθήσουν)

  β) Αυτό που θα ήθελαν οι αλλοι να είμαστε ( μας πνίγει αλλά πρέπει να νιώσουμε τη θηλιά στο λαιμο... να κάνουμε την αυτοκριτική μας ... να μπορέσουμε να αποδεχθούμε ότι σε όποιον αρεσουμε βρε αδερφέ για τους άλλους δε θα μπορέσουμε....)

  γ)Αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά τελικά δεν ...( εδώ είναι τα πιο σκούρα! Η κατάθλιψη χτυπάει την πόρτα όταν τελικά καταλάβουμε ότι δεν είμαστε αυτό που θέλουν οι άλλοι ...αυτό που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας , σύμφωνα με τα πρέπει και τα καθώς πρέπει ... τελικά οτι είμαστε άνθρωποι και όχι ημίθεοι όπως νομίζαμε!!)


  Εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο ... αλλά τουλάχιστον είμαι εγω! Ελπίζω στην πορεία να μη με ξαναχάσω ..... και αν είναι να πεθάνω χάνοντας την αξιοπρέπεια μου γιατί θα είμαι απλά εγώ , ε! τότε καλώς να έρθει ...

  α! και κάτι άλλο... η μοναξιά είναι φίλη μας ... για δείτε και έτσι ....

  λέω εγω τώρα .... γιατρός δεν είμαι ...αλλά μπας και έχω κάτσει στην ...πολυθρόνα σου;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. @@....NEΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

  ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΠΡΩΤΗ...
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOGGOSPITO ΣΟΥ...
  ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....χαχααααα!!!

  ακου λοιπον ΜΙΑ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
  (μετα απο μελετη των γουστων σου....)

  http://www.youtube.com/watch?v=wd3_8AfOFFg

  Και τωρα,ενω θ ακους αυτη την υπεροχη μουσικη θα σου μιλω....

  ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.....


  Ξερεις λοιπον ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ειναι μικρα ομορφα ροδαλα μωρα...
  ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ....ΛΕΝΕ "ΑΓΝΟΙΑ"!!!!!!

  Την ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΝΟΙΑ την ερωτευονται και κανουν παιδια μαζι της....
  ΟΙ ΠΙΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!!!

  ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...
  ΕΝΩ Η ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΝΟΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ
  Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ....ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ!!!!


  ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ..."ΦΤΕΡΑ"!!!!!!

  ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΟΝΕΙΡΟΥ"!!!!!

  ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ...ΤΗΣ "ΓΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΕΡΑ"....

  και συχνα ...."του μελλει να χαθει"!!!!!


  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΝΟΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΜΥΑΛΟΥ ΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"...

  ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ....
  ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
  ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ....

  ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ....
  κι απο τοτε....ζουν:

  ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!!!!

  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ....

  ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΓΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!!!!!

  ΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ.....ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ....
  " ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ"....

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ"...
  ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΚΑΘΕ "ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΕΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. @@....NEΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

  ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΠΡΩΤΗ...
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOGGOSPITO ΣΟΥ...
  ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....χαχααααα!!!

  ακου λοιπον ΜΙΑ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
  (μετα απο μελετη των γουστων σου....)

  http://www.youtube.com/watch?v=wd3_8AfOFFg

  Και τωρα,ενω θ ακους αυτη την υπεροχη μουσικη θα σου μιλω....

  ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.....


  Ξερεις λοιπον ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ειναι μικρα ομορφα ροδαλα μωρα...
  ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ....ΛΕΝΕ "ΑΓΝΟΙΑ"!!!!!!

  Την ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΝΟΙΑ την ερωτευονται και κανουν παιδια μαζι της....
  ΟΙ ΠΙΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!!!

  ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...
  ΕΝΩ Η ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΝΟΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ
  Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ....ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ!!!!


  ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ..."ΦΤΕΡΑ"!!!!!!

  ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΟΝΕΙΡΟΥ"!!!!!

  ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ...ΤΗΣ "ΓΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΕΡΑ"....

  και συχνα ...."του μελλει να χαθει"!!!!!


  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΝΟΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΜΥΑΛΟΥ ΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"...

  ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ....
  ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
  ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ....

  ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ....
  κι απο τοτε....ζουν:

  ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!!!!

  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ....

  ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΓΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!!!!!

  ΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ.....ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ....
  " ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ"....

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ"...
  ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΚΑΘΕ "ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ"!!!!!

  ΕΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Αν είναι να σκοτώσω ή να κλειδωσω τα παιδια μου ιαμέ , για να γινω πιο ώριμη ...προτιμώ την ανωριμότητα που μου χαρίζει η άγνοια .....

  Υπάρχει εκεινη η συγκεκριμένη στιγμούλα , μια απειροελάχιστη στιγμή, άλλοι την αγνοούν , άλλοι δεν την υπολογίζουν, άλλοι δεν την νιώθουν καν , που το προσχεδιασμένο μέλλον σου, σου φαίνεται τόσο μαύρο, που είναι άδικο για τον ίδιο σου τον εαυτο να κάνεις ακόμη σχέδια...

  και αφού πέρασες απο το σπίτι μου ... θα κατάλαβες πως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός (αν τελικα υπάρχει) κυλιέται στα ουράνια πατώματά του από τα γέλια.

  Εγω λοιπόν αυτην την στιγμούλα δεν την άφησα απλά να με προσπεράσει ... την άρπαξα και την φυλάω γερά... δεν είμαι πια τόσο νέα ... μα είμαι αρκετά "ώριμη" για να ζήσω όπως θελω και΄οχι οπως πρεπει .... και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτο το οπως θελω , καμιά σχεση δεν έχει με τα προσχέδια .....

  Φιλια πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Γιατρέ,

  ήρθα με φόρα να σου τα περάσω ένα χεράκι (ξέρεις πρόσωπο χωρίς προσωπείο... μπλα μπλα μπλα) αλλά είδα σε περιέλαβε η Νερένια και είπε αυτά που ήθελα να σου πω.

  Τα σχέδια και τα προσχέδια είναι για τους αρχιτέκτονες. Αλλά και αυτά ακόμη οι εργολάβοι πολλές φορές τα παρακάμπτουν και κάνουν του κεφαλιού τους (όσο τους παίρνει)...

  Καμιά φορά τα όνειρα τα πλάθει η άγνοια... καμιά φορά η υπερβολική γνώση...

  Ποια γνώση;

  Πως η ζωή είναι πολύ μικρή και δε φτάνει
  πως η ζωή είναι πολύ μεγάλη και δε χωράει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. @@....ΝΕΡΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!!

  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ"....

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΩ,ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ....ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ!!!

  ...ΝΑ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΙΟ"!!!!

  ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΝΕΟΤΗΤΑ"
  ΚΑΙ ΤΗΝ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ"

  ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ....ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ....
  (εκτος αν πεθανει νεος πανω στον Ερωτα)

  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ "ΑΘΑΝΑΤΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!!!
  αυτα υπονοω ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΙΚΡΑ....

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. @@.....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ.....

  ΤΙ ΜΑΤΑΙΗ......
  ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!

  ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ:

  "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ"!!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Ιαματικέ...τώρα μετά τα κοριτσια πιο πάνω..θα φανεί λιγο ξεκάρφωτο το σχόλιο που μου ζήτησες για
  Θεοδωράκη..Λαζόπουλο..
  Αλλά ας είναι θα το ρίξω..κι ας παει και το παλιάμπελο..χα..χα..

  λοιπόν..
  Για τον ΘΕΟΔΩΡΆΚΗ σαν μουσικός είναι μια ξεχωριστη φυσιογνωμία..μεγαλούργησε μουσικά..μεγάλωσαν..εμπνεύστηκαν με τις μουσικές του γενιές με οράματα..ιδανικά...αγώνες.
  Κυρίαρχη η μουσικη του και σημείο αναφοράς στις μεγαλύτερες ιστορικές αναττροπές των τελευταίων 50-60-χρονων!!!

  Σαν άνθρωπος τα τελευταία χρόνια έχει δώσει δικαίωμα για σκληρή κριτική και γεύση πικρίας..με διαφορες πράξεις και θέσεις που θολώνουν εκείνη την λαμπερή εικόνα του πολύπλευρα αξιολογου έλληνα..που είναι!!
  Δεν λες μαλακιες έτσι είναι όπως τα λές!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Οσο για τον Λαζόπουλο..καλά δεν υπάρχει σύγκριση..
  γελάω με τ'ανέκδοτα και τις μαϊμουνιές του...έχει μια φάτσα..χα..χα..
  Νομίζω όμως κατα τα άλλα λαϊκίζει ο άνθρωπος..
  απ τη μια..ο καημένος ο κοσμάκης,που δεν έχει να φάει..η γριουλα..ο γερούλης..οι αρτίστες/ και λοιποί φαιδροί των καναλιών..
  κι απ'την άλλη..για να πάει ννα φάει το ψαράκι του στο κάποιο κοσμοπολίτικο νησί 'η να συμφάγει σε κάποιο γιωτ επιχειρηματία τα χαβιάρια του κτλ παρέα με πολιτικους και άλλους..εε βγάζει λίγο μάτι..
  Θα μου πεις..την δουλειά του κάνει και πληρώνεται αδρά για αυτή την μιιιρλα που βγάζει και για την τηλεθέαση που φέρνει τα φράγκα στ'αφεντικά του...αλλά λίγο-λιγο..

  Τώρα διαμορφωμένη άποψη..σιγουρη που ζητάς..
  δεν ξέρω αν είναι..
  ούτε είμαι εγώ που θα κρίνω ανώνυμα αυτούς τους επώνυμους..
  εε..έτσι σκέφτομαι έτσι γράφω..
  Καλημέρες πλέον!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. διόρθωση:συμπληρωνω την πρόταση(αχ νυστάζω και μισες προτάσεις κάνω χα..χα..)
  για τα ψαράκια και τα χαβιαρια στα νησια ο Λαζόπουλος μεταφέρεται με ιδιωτικά τζετ..ο καημένος..ιδιοκτησία του λέγεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Γιατρέ μου,
  μάταιη σκληρότητα?
  Όχι.
  Εγώ το λέω επίγνωση.
  Και όχι απόγνωση.

  Και σου μιλάω ειλικρινα
  μιλάς
  στον αρχιτέκτονα της ευτυχίας...

  που ευτυχία δίχως όνειρα δεν τη νοεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Γιατρέ μου ...
  αν κάποτε κάποιος κόντεψε να πεθάνει λόγω ασύστολης δολοφονίας ονείρων, αλλά τελικά κατάφερε να ζήσει, να ξανακάνει όνειρα, να μάθει να περπατάει από την αρχή, να ξαναβρει τον προσανατολισμό και τον εαυτό του.... τότε αυτός δεν κέρδισε την αθανασία;;;

  Νομιζω ότι την κέρδισε και με το σπαθί του.... κι έτσι θα μείνει πάντα νέος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. @@...ΙΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ (που και ο Λαζοπουλος σ αυτην ανηκει)....
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΠΧ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ),ΕΤΣΙ :
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ!!!!
  (αυτο ακριβως που λες ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙη ΟΧΙ...)

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ" "ΑΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝ"(να ας πουμε ενας σκελετος ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΥ).

  ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:...Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..(πολλες εις θανατον ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ).

  ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ:...Η ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ" ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (και τις κοινωνιας):

  ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΞΕ (δικη του ομολογια):ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.....
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Σταλινικη+μη).....

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ:
  ...ΣΤΗ ΛΟΓΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ (κλασικο ρεπερτοριο:ΕΡΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....

  ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ:.."ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ","ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ","ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ","CANTO GENERAL","ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ"και καποια αλλα λιγα...

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΡΧΑΚΟ....

  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ "ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ"....

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....
  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ....
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. @@...ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

  ΠΑΛΙ Ο ΓΚΟΥΓΚΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ....
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ....ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ!!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ.....

  ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ....

  ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙ....
  ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ.


  Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ:

  ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!!

  ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ (μια αποψη ειναι στις χιλιαδες)που θα ακουγες αν ρωταγες...η και που μπορει να ρωτησες και ακουσες.

  ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ+ΣΗΜΑΣΙΑΣ!!....

  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ"ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ "ΑΠΟΛΥΤΟΤΕΡΑ"!!!!

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. @@....ΝΑΙ ΝΕΡΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!!

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ :

  ΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΟΜΕΝΟ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ".
  ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΘΑΝΑΣΙΑ"!!!!

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..."ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ"!!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΑΛΩΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"!!!!!
  ΝΑ ΤΟ "ΑΤΡΩΤΟ"....

  αυτο που δινει δυναμη...

  ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ!!!
  ...συνεχιζεται...(γκουγκλης γαρ)....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Γιατρέ, έλα από το μπλογκ μου και θα καταλάβεις περισσότερα! Για το πρόσωπο την επίγνωση και την απόγνωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Γιατρε μου .... άρα κάτι καταφερα ...

  κάτι ειναι και αυτο!!!!

  Αντε να ηρεμησεις τη φυσικένια!!!!  και βγάλε την επιβεβαίωση ...είναι μάλλον ενα πρόβλημα του γουγλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. @@....ΝΕΡΕΝΙΑ....

  ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....
  Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΣΚΥΛΑ+ΧΑΡΙΒΔΗ"...
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ.....

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΜΕ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ...ΚΑΙ ΤΑ "ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ"(που η πειρα πλεον τα κανει ολο και πιο τολμηρα...)...

  ΤΟΤΕ ΚΑΙ... "ΕΝΩ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ"....

  ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ...ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΙΛΙΓΓΟ",ΤΗΣ "ΕΚΤΑΣΗΣ" "ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ".....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ"!!!.....

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ..ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ....
  ΝΑ ΕΤΣΙ:

  http://www.youtube.com/watch?v=YPkKW807UHs

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΝΩ!!!!

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!!!


  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΛΕΕΙ...(το κοντο και το μακρυ του)!!!

  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.....

  ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ+ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!!  ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΟΥΝ (νομιζω ολους μας)στην "ΠΟΙΟΤΗΤΑ"+"ΠΟΣΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ"....
  "ΕΡΩΤΙΚΑ","ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ","ΠΟΛΙΤΙΚΑ","ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ","ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ".
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Ίαμε,
  τα ξέρω αυτά που γράφεις.
  Και τα εκτιμώ.

  Προφανώς ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Και βέβαια ό,τι γράφεις δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά απαντάω με βάση τη γνώμη μου.

  Αλλά με ενδιαφέρει το κίνητρο.

  Γιατί δλδ κάποιος να υποκρίνεται, να κρύβεται πίσω από μια μάσκα, ένα κλώνο...

  Μπορεί το κίνητρο να είναι αγαθό. Μπορεί όμως και να μην είναι...

  Mπορεί κάποιος να κρύβεται για να κάνει κακό. Για να μειώσει τους άλλους για να πετύχει κάτι που ο συζητητής του αγνοεί.

  Αυτό δε μου αρέσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. @@....BREEEE NEΡΕΝΙΑ ΜΟΥ......

  ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ ΕΧΩ???

  "ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥ IONNKORRA"....
  ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ????!!!!....χαζουλικο????ΧΑΧΑΑΑΑ!!!

  ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ....ΣΤΟΝ "ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ"....ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!

  ΕΕΕΕΕ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΓΕΡΟΧΟ ΓΙΑΤΡΟ"....τρομαρα μου...χαχααααααααα!!!!!

  ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ.....
  ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....
  ΜΟΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΒΟΥΝΑ....

  ΣΕ ΜΕΝΑ (ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ...."ΧΑΔΙ"ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
  ΣΤΟ "ΨΥΧΟΥΛΙ"ΤΗΣ....ΟΠΩΣ ....ΚΑΙ ΓΩ Σ ΑΥΤΗΝ...

  ΓΙΑΤΙ:"ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ....ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ"!!!!χαχααααα!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ" ...Η ...."ΚΑΚΟΥΣ"
  (τουλαχιστον ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ).

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOGGI MOY+TH ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ+ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΨΥΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ" ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ (σχολια δε σβηνω ποτε).

  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ!!...μερικες φορες ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!!!χαχαααααα!!

  (τρανο παραδειγμα Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ!!!!....με εχει αποκαλεσει...."ευνουχο" και πολλα χειροτερα!!!!)....

  ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ+ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!!!!!χαχαααααα!!


  ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΩ...

  ΚΑΙ ΤΟΥ "ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ!!!!...(φαρμακο+δηλητηριο).....

  ΑΝ ΚΑΝΩ BLOGGING...EINAI ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ"!!!χαχααααααα!!!

  ΝΑ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ!!!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΠΟΥ "ΑΞΙΩΘΗΚΑ"ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΡΗΘΕΙ!!!!


  ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΑ+ΠΟΙΟΤΙΚΑ (ολοφανερο)!!!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΤΑ BLOGGIA....Αν δεν εχω να πω ΚΑΠΟΙΑ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΑΛΑΚΙΑ"...ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ...
  ΚΙ ΑΝ ΜΠΩ ΔΙΑΒΑΖΩ-ΜΕΛΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

  ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ "ΧΙΟΥΜΟΡΚΟΣ"ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΩ "ΣΕΞΙΣΤΗΣ"καμμια φορα μπορει και να γινομαι....

  ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...."ΟΤΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ...ΕΥΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"..
  ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ....ΤΟ...."ΕΡΩΤΙΚΟΤΕΡΟ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!!!

  ΕΝΩ ΤΟ BLOGGING EXEI ....MEΡΙΜΝΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΚΡΩΣ "ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ"
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. @@....ΦΥΣΙΚΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ" ...Η ...."ΚΑΚΟΥΣ"
  (τουλαχιστον ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ).

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOGGI MOY+TH ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ+ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΨΥΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ" ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ (σχολια δε σβηνω ποτε).

  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ!!...μερικες φορες ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!!!χαχαααααα!!

  (τρανο παραδειγμα Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ!!!!....με εχει αποκαλεσει...."ευνουχο" και πολλα χειροτερα!!!!)....

  ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ+ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!!!!!χαχαααααα!!


  ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΩ...

  ΚΑΙ ΤΟΥ "ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ!!!!...(φαρμακο+δηλητηριο).....

  ΑΝ ΚΑΝΩ BLOGGING...EINAI ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ"!!!χαχααααααα!!!

  ΝΑ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ!!!!!

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΠΟΥ "ΑΞΙΩΘΗΚΑ"ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΡΗΘΕΙ!!!!


  ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΑ+ΠΟΙΟΤΙΚΑ (ολοφανερο)!!!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΤΑ BLOGGIA....Αν δεν εχω να πω ΚΑΠΟΙΑ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΑΛΑΚΙΑ"...ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ...
  ΚΙ ΑΝ ΜΠΩ ΔΙΑΒΑΖΩ-ΜΕΛΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

  ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ "ΧΙΟΥΜΟΡΚΟΣ"ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΩ "ΣΕΞΙΣΤΗΣ"καμμια φορα μπορει και να γινομαι....

  ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...."ΟΤΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ...ΕΥΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"..
  ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ....ΤΟ...."ΕΡΩΤΙΚΟΤΕΡΟ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!!!

  ΕΝΩ ΤΟ BLOGGING EXEI ....MEΡΙΜΝΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΚΡΩΣ "ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ"
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. @@....ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΟΥΓΚΛΗΣ...ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΕ!!!!χαχαα!!!!

  απο ολα τα παιδια:

  "ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΩ"!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Γιατρέ μου και γω σε εκτιμώ αφάνταστα! Τελικα εκείνη η νύχτα θα μας μεινει αξέχαστη χαχαχαχα...

  Μεχρι και στο καφέ ... μάλλον πέρασε να μας δώσεις την ιατρική συμβουλή σου!

  χαχαχα

  Σε φιλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. @@....NEΡΕΝΙΑ....ΕΕΕΕΕΕ!!!!

  ΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΙΑ.....


  γιατι ΚΑΥ..ΩΝΕΙ........και λερωνει!!!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Άρα ο στοχος επιτεύχθει ....χαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. @@....breeee ΝΕΡΕΝΙΑ.....

  ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ"????ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

  ΚΑΙ ΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ....
  "ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ".....
  ΝΑ ΕΤΣΙ:

  http://www.youtube.com/watch?v=Q4oDKlNcwnE&feature=related

  ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ....ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!χαχαααααα!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. @@.....NEΡΕΝΙΑ.....

  ΦΕΥΓΩ .....

  ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ "ΠΗΧΤΗ"....ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ!!!!!
  ΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΛΙ"!!!!!

  ΠΟΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. @@.....ΝΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ....
  http://www.youtube.com/watch?v=gYKPDTbr4VA


  ΘΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.....ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Ρε γιατρε ... εμεις στο χωριο μου την πηχτή... την τρώμε .... δεν την ξαπλωνόμαστε!!!


  χαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. @@.....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΕΡΕΝΙΑ......

  ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΠΛΥΘΗΚΑ ,ΝΤΥΘΗΚΑ....

  ΚΑΙ .....ΜΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ....Ο ΜΑΥΡΟΣ!!!!

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ενα ένα μου τα βγαζεις τα προτερήματα.... εναν μαυρο θα μου γνωριζε η καρυ που και καλά ήταν φίλος σου.....

  τώρα είσαι εσύ..... θέλετε να αποφασίσετε, ποιόν τελικά μαύρο θα πάρω;;;

  και διευκρινίζω ...μαύρο όχι γαύρο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Χαιρετώ την καλή παρέα....

  Νομίζω πως μέχρι τώρα όλα έχουν ειπωθεί. Με Νταλάρα, Λαζόπουλο δε θα ασχοληθώ γιατί τα έχουμε πει και ξαναπεί.

  Ο Μάνος είναι αγαπημένος, όχι γιατί δεν είχε αδυναμίες (Φλωρινιότης) αλλά γιατί εκτός από μία μουσική ιδιοφυία ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και μέσα από τις αδυναμίες του.

  Έτσι ήταν εν γένει ακομπλεξάριστος. Αυτή η έλλειψη κόμπλεξ η οποία ήταν ακριβώς η συμφιλίωση με τις αδυναμίες του, τον έκανε βαθύτατα αυτοσαρκαστικό αλλά όχι γελοίο. Επίσης τον έκανε να γνωρίζει ποιο είναι το μέτρο πολύ καλύτερα από το συνάδελφό του Μίκη. Ο Μίκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εγωισμό του και χρησιμοποίησε τη μουσική του για να φτάσει εκεί που ο ίδιος δε μπορούσε να φτάσει. Ίσως η Ιστορία να τον συγχωρήσει. Εμείς όμως όχι.

  Ο Μάνος όμως δεν έγινε Μίκης. Η Ιστορία τον συγχώρεσε για τις αδυναμίες του αφού πρώτα ο ίδιος είχε συμφιλιωθεί μαζί τους.

  Έτσι παρέμεινε επίκαιρος : Απλός και Υπέροχος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. γιατρέ εδώ δόχτωρας
  σε γνώρισα χάριν μιας "γρήγορης ματιάς" σου σε άλλο μπλογκ, και παρότι με - κατ΄ αρχάς - παρεξήγησες χάρηκα δια τούτο, μια και με έστειλε ως εδώ....

  το θέμα το προσώπου, του προσωπείου της περσόνας και γενικά της μάσκας με έχει απασχολήσει πολύ


  ας μην ξεχνάμε πως οι κλώνοι δεν είναι καν εφεύρεση του διαδυκτίου
  ο εθνικός ποιητής της πορτογαλίας ο Πέσσοα (έτσι τον τονίζουν οι πορτογάλοι, Πέσσοα) είχε 72 περσόνες.

  και αν ο κλώνος είναι μια γνήσια ξεχωριστή περσόνα, όλα καλά

  μα αυτό δεν είναι δικαιολογία για τις άνευ λόγου ή αντίθετα τις για "κακό σκοπό" φτιαγμένες περσόνες (για το διαδίκτυο, κλώνους)

  ταύτα και παραμένω αναγνώστης σου..
  δόΧτωρ του γιατρού απαράδεΧτος
  (καταζητούμενος για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος σε 69 χώρες,επ΄ αμοιβή επικυρηγμένος υπό του ιατρικού συλλόγου. ο δικηγορικός σύλλογος Πειραιώς του είναι υπόχρεος και η Ακαδημία Αθηνών δεν έχει – εισέτι – ασχοληθεί μαζί του)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. @@....ΝΕΡΕΝΙΑ ΜΟΥ.....

  ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...."ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΙ"!!!!!
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....

  ΑΝΤΙ ΝΑ....

  "ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ"..."ΠΗΔΩΝΤΑΣ" KAI KAMMIA.....

  ΠΟΥΛΟΥΝ....ΚΑΝΑ...CD...se kavlomenoys!!!
  (To grafo sta xena na min ektetho... anepenorthota)XAXAAAAAA!!!!


  EYXAΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. @@....ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΚΩΝΑ.....

  Κυβερνησε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μιση δεκαετια ΚΑΙ ΚΑΤΙ.....

  ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΠΩΡΩΜΕΝΗ ΗΤΑΝ"που ουτε ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΟ!!!!

  ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΓΑΛΜΑ (μαρμαρινη προτομη)..ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ....

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ.....ΝΙΚΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. @@....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΧΑΙΡΕ!!!!
  ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ......

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 69(?????)ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ....
  ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!

  ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΩ ΤΙΣ 666 ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ!!!!!χαχααααααα!!!!

  ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥ!!!!
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ)!!!!

  "ΓΑΜΑΜΕ" (και με 69 ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ)...ΚΑΙ "ΔΕΡΝΟΥΜΕ" ΜΕ 666.!!!!!!χαχαααααααα!!!!!

  ΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ....Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ...για "περιποιηση"!!!!!χαχααααααα!!!!!  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ "ΕΛΑΦΡΟΛΑΙΚΟ ΤΥΠΟ"
  πραγματικα....
  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΓΟΗ!!!!
  ΕΣΥ ΠΟΥ "ΓΟΗΣ" ΕΙΣΑΙ.....ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ....
  ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....

  ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!!χαχααααααααα!!!!
  οχι τιποτα αλλο....
  μη βρεθω.....

  Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΗΣ BLOGGOSFAIRAS!!!!!xaxaxaaaaaa!!!!


  ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΤΟ BLOGGI ΣΟΥ....
  ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ...!!!!
  ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή