Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΜΙΑ ΤΕΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ)

Οπως εχουν πολλοι αντιληφθει, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ τεινει να διαμορφωσει ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που περιλαμβανει κυριαρχα αυτο που λεμε:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Αναμεσα στις ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ αυτου του τυπου οργανωσης, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, σε αυτους που αρεσκονται να ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ.....

Πρωτα η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:
Λενε λοιπον οι οπαδοι της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ:

...."ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ":

Για παραδειγμα:
Η ΕΔΡΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ....χρηματοδοτειται ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΑΙΔΑ" (EΛΑΙΣ)...για την ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ....

Ακουστε τωρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:

Εαν απολυτα ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΗ...τοτε:


Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!!!

γιατι:
Αφου τα χρηματα για ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, κατευθυνονται και ξοδευονται, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ....τοτε ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....ολα τα πανεπιστημια θα μετατραπουν ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ!!!!

Επιστημες οπως ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ,Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ...θα ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΡΑΦΟΥΝ....ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ...μιας και το αντικειμενο ερευνας τους ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!!

ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΜΑΣΟΥΝ.

Αντιθετα ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ,ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ας πουμε...ΘΑ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ!!!!

Απο ολες αυτες τις επιστημες "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ"..."ΑΧΡΗΣΤΕΣ"...μια ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ:

Ειναι ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!

...Λενε λοιπον ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ":

ΚΑΠΟΤΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

παραδειγμα:
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ...ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΙΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ κλπ
....Και ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (βαση καθε επιστημης)....
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ....
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ:...ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ!!!!

Εγω προσωπικα:

ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΞΑΣΙΑ.
ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΔΕ:

"ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ"!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ????
ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ????

.....απο "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΛΕΛΥΜΕΝΟ".... σε "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ"????

.....Μηπως Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ (-ΤΡΟΧΟΣ-)???....
Και ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ....οπου ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ?????
Κι αυτο εχει γινει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ????

ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ????....σκεφθειτε το!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ????



και ξανα απο την ΑΡΧΗ:




@@@@@ Aφιερωμενο σε ενα ΝΕΑΡΟ BLOGER...που μου ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ προσφατα και με γεμισε ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ:

"ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" ΛΑΚΩΝΑΣ (...CsLaKoNaS...)....που του αρεσει κι Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ...ετσι Λακωνα???


@@@@ Αφιερωμενο επεισης ΣΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ..."ΑΝΤΕΡΑΣΤΕΣ" ΜΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ:

.... IonnKorr τε και Α-Κentavrou!!!!που γνωριζουν ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΕΙΔΟΥΣ!!!

και μια δικη μου ΑΠΟΡΙΑ:
Μηπως ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ....απειρες φορες ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΑ????
....αλλη μια ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΗ- ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ εεεεε????


@@@@ Αντε,ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ και στο Melv@ki ΜΟΥ ΤΟ ΖΑΧΑΡΕΝΙΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΙΕΝΙΟ....με ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ+ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΗ εκ μερους μου!!!!
Τα ιδια ερωτηματα απευθυνω...και σ αυτην επιπλεον ΕΝΑ!!!!
( ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ)...η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!χαχααααα!!!!

ΝΑ Μelv@ki να σε βοηθησω ΚΑΙ ΛΙΓΟ:



Καλο εεεεε???? ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ!!!!
ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????

45 σχόλια:

  1. Είμαι θερμή υπέρμαχος του καπιταλισμού, εξαιρουμένων τεσσάρων τομέων που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι κρατική υπόθεση. Παιδεία, δικαιοσύνη, ασφάλιση και υγεία δεν μπορούν να γίνονται έρμαια των σαρκοβόρων της ζούγλας γιατί όντως θα οδηγηθούμε στον αφανισμό μας.
    Πάντως η στροφή της πανεπιστημιακής έρευνας σε πιο πρακτικούς στόχους δεν με βρίσκει τελείως αντίθετη σε αυτή την ιστορική συγκυρία όχι από την άποψη της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων (αυτό ας το αναλάβουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια) αλλά από την άποψη της ανάπτυξης της βιομηχανίας μπας και καταφέρουμε να βγούμε επιτέλους από το τέλμα.
    Ε; Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό γιατρέ μου;;;
    Υ.Γ. Να κρύψω καναν μπικ πουθενά λες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ξεκινήσω από το τέλος. Το τέλος είναι το σχόλιο της Ηούς το οποίο και προσυπογράφω απόλυτα. Εμείς οι σοσιαλδημοκράτες (πασοκ είναι και η ΗΩ με αυτά που λέει) μένουμε πάντα πίσω από το δόγμα ότι η υγεία, η παιδεία και η δικαιοσύνη (για μένα όχι η ασφάλιση) είναι δημόσια αγαθά και πρέπει να προστατεύονται από το κράτος. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να μπουν στη διατίμηση.

    Το Μαρκόπουλο το λατρέυω ως συνθέτη. Το ορατόριο του Ορφέα το άκουγα συνεχώς ένα διάστημα που είχα βρεθεί στη Βιέννη το 2006. Η μουσική τεχνοτροπία του Μαρκόπουλου πέρα του ότι απογειώνει την κρητική μουσική (φυσικά μαζί με τη φωνή του Αρχαγγέλου) νομίζω ότι ακολουθεί τη δυναμική των Beethoven και Schubert.

    Τώρα σε ό,τι αφορά το θέμα της πανεπιστημιακής έρευνας δεν είναι σωστό το μοντέλο που αναφέρεις για αρκετούς λόγους. Τα μαθηματικά έχουν ενοποιήσει τις επιστήμες και η παύση έρευνάς τους είναι όχι μόνο αδύνατη αλλά και καταστροφική.

    Τα πανεπιστήμια οφείλουν να πουλάνε την έρευνά τους και να ζουν από αυτή επανεπενδύοντας τα έσοδα για περισσότερη έρευνα. Οι σοβαρές εταιρείες έχουν δικά τους ερευνητικά γκρουπς πολύ πιο ευέλικτα στην έρευνα τα οποία με τη σειρά τους συνεργάζονται με τα πανεπιστήμια σε ό,τι αφορά την έρευνα προβλημάτων. Η αλυσίδα αυτή είναι τόσο αναγκαία όσο και εξαιρετικά αποτελεσματική.

    Το δεδομένο είναι ότι τα πιο σοβάρα και δύσκολα προβλήματα τα θέτει η ίδια η ζωή, η πραγματικότητα της παρατήρησης και τα πειραματικά δεδομένα που αποκαλύπτουν νέα 'ανεξήγητα' φαινόμενα. Οι επιστήμονες παρατηρούν, ανακοινώνουν και προβληματίζονται. Νεά μαθηματικά μοντέλα προτείνονται για την ερμηνεία και όταν τα μαθηματικά είναι πολύ δύσκολα ή ακόμα άγνωστα (πολύ συχνό φαινόμενο) αναζητώνται νέες μαθηματικές θεωρίες και έννοιες ανεξιχνίαστες μέχρι τώρα. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλές εικασίες που κατά καιρούς τίθενται ή απατώνται. Η νεογέννητη γνώση θα είναι εφαρμόσιμη τουλάχιστον μετά από μία δεκαετία αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία...

    Τα μαθηματικά ινστιτούτα, τα ερευνητικά κέντρα ή γενικά τα λεγόμενα think tanks είναι πηγές τεράστιας γνώσης που καθορίζουν τον κόσμο μετά από 20-30 χρόνια. Όλες οι μεγάλες χώρες έχουν τέτοια. Στην ακμή της η ΕΣΣΔ (επί Κρουτσώφ μιλάμε τώρα) είχε πολλές τέτοιες πολεις επιστημόνων το έργο των οποίων σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να φτάσουν με τίποτα οι Αμερικάνοι (μετά ήρθε ο Μπρέζνιεφ και τα γάμησε όλα). Οι Αμερικάνοι έχουν και αυτοί πάρα πολλά think tanks γι αυτό και προβλέπεται να συνεχίσουν να κυριαρχούν στον πλανήτη για δεκαετίες.

    Με τα παραπάνω δεδομένα καταλήγουμε στο ότι κανείς δε σκέφτεται να αποδυναμώσει τη θεωρία της επιστήμης (δλδ τα μαθηματικά). Επενδύοντας σε αυτήν (όπως και στη γενικότερη εκπαίδευση) το κράτος επενδύει στο μέλλον του...

    Εμείς πάλι στη χώρα του Παραλογισμού επενδύουμε στις συντάξεις...Ζωή να χουμε...

    Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να προσθέσω το εξής. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα ερευνιτικής αδυναμίας αυτό μάλλον εντοπίζεται αλλού.

    Σε αντίθεση με τις λεγόμενες "θετικές" επιστήμες, οι "ανθρωπιστικές" (ιστορία, κοινωνιολογία, θεολογία, ψυχολογία, πολιτική επιστήμη, γενικότερη φιλοσοφία) έχουν μείνει πίσω, υπερβολικά θα έλεγα. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί και να ελέγχει με ηθική και πνευματική ωριμότητα τα τεχνολογικά επιτεύγματά του, ειδάλλως το ολοκαύτωμα τις Χιροσίμα δε θα είναι τίποτα μπροστα σε αυτά που θα δουν τα μάτια αν συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά (τα ανύπαρκτα δλδ).

    (ο όρος επιστήμη εδώ χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά - εννοώ ότι διδάσκεται στα πανεπιστήμια...)

    Ευχαριστώ και πάλι... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τον Λάκωνα,ειδικότερα στο τελευταίο του σχόλιο για τις ανθρωποκεντρικές επιστήμες που έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τις θετικές επιστήμες!Ίσως γιατί δεν εξασφαλίζουν μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση...ως εκ τούτου δεν προτιμώνται απο τους σπουδαστές και αυτόματα το ενδιαφέρον γι'αυτές χάνεται απο όλους τους παράγοντες της επιστημονικής κοινότητας!
    Αν λοιπόν είχαν αναπτυχθεί η Κοινωνιολογία, η Ιστορία,η ψυχολογία κλπ. ίσως να μην έκανε το τελευταίο του σχόλιο ο χαρισματικός μας νέος για τις συντάξεις στην Ελλάδα ...αλλά και για όλο τον κόσμο θάλεγα εγώ!
    Καλημέρα σ'όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήθελα νάξερα, ποιός ονόμασε αυτά τα αντικείμενα
    δηλ. (κοινωνιολογία, θεολογία, ψυχολογία, πολιτική επιστήμη, φιλοσοφία), επιστήμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιο του Ιωνα είναι Η ΥΒΡΙΣ ενός Φυσικού, απέναντι στις επιστήμες των επιστημών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμπληρωματικό:Όπου ύβρις στην αρχαία ελληνική τραγωδία ερμηνεύεται ως υπερηφάνεια, αλαζονεία, έπαρση κτλ., επίσης η συμπεριφορά του θνητού πρωταγωνιστή ως Θεού, η οποία αποτελεί ύβρη, δηλαδή προσβολή, γιά τους Θεούς του Ολύμπου.
    Για την περίπτωσή μας η συμπεριφορά ενός φτωχού φυσικού που προσβάλει τις ανθρωποκεντρικές επιστήμες!
    Βρε Ιωνα οι επιστήμες ανεπτύχθηκαν απο τον άνθρωπο για να υπηρετήσουν αυτόν και μόνο αυτόν!
    Τι νόημα θα είχαν όλες οι άλλες επιστήμες αν δεν υπήρχαν οι φιλοσοφικές επιστήμες που θα ερμήνευαν και θα ανέλυαν τον ίδιο τον Άνθρωπο?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι "πρέπει" να χρηματοδοτείται το Πανεπιστήμιο και η έρευνα από τις πολυεθνικές ή τις πλούσιες εταιρείες. Το ερώτημα όμως είναι, αν δεν το κάνουν αυτές, τότε ποιός; Ποιός είναι αυτός που θα δίνει για χρόνια ψωμάκι στον τρελλαμένο ερευνητή;(και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά). Οι εφοπλιστές; Μα κανείς δεν θα το κάνει από αλτρουϊσμό. Πρέπει να υπάρχει κέρδος. Βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα θα πρέπει να γίνει η ανακάλυψη που θα αποφέρει κέρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Coffeemug

    Η τοποθέτησή σου είναι μάλλον απλουστευτική. Μία ερώτηση θέλω να κάνω σου κάνω.

    Mα τόσο κακό είναι πια αυτό το κέρδος;

    @ΙonnKorr

    Πρόεδρε, επιστήμη λέγεται όποιος κλάδος βασίζεται στην επιστημονική μεθοδολογία για να αναπτυχθεί. Οι ανθρωπιστικές επιστήμες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και η θετικές επιστήμες μόνο κέρδος μπορούν να έχουν από την ανάπτυξή τους. Κάθε κλάδος της ανθρώπινης διανόησης είναι αναγκαίο να αναπτύσεται.

    @kariatida62

    Αν εξαιρέσω το σχόλιό σου για την τοποθέτησή μου περί συντάξεων, προσυπογράφω απόλυτα αυτά που λες. Συμφωνώ και με το σχόλιό σου για την υπεροψία του Προέδρου. Δεν την καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. CsLakonas, έχεις δίκιο, εδώ το μέσον δεν έχει ούτε ήχο ούτε εικόνα. Αναφερόμουν στη λέξη "πρέπει" που χρησιμοποίησε ο ιαμ. Το είπα θέλοντας να δείξω ότι είμαι αντίθετη σε αυτό που λέει εκείνος. Αν κατάλαβα καλά το θεωρεί αρνητικό. Εγώ πάλι καθόλου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να χρηματοδοτηθεί η έρευνα στα Πανεπιστήμια και στα ερευνητικά ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να 'μαι!!!
    Πειράζει σε που δε μου αρέσει το άσμα που μου απευθύνεις, γιατρέ μου, (μου έπεσε πολύ ελαφρύ στο στομάχι) και προτιμώ Μαρκόπουλο;

    (ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα να είμαι η μούσα σου...)

    Ίωνα, μα είχα δίκιο λοιπόν; τόσο κυνικός και αλαζόνας;

    Όσο για μένα... γνωστή αιθεροβάμων, ονειροβατών σε ουρανό νεφελώδη κι ανεξακρίβωτο... σε τόπο χλοερό, γεμάτο παπαρούνες...

    και την ερώτησή μου θέτω ευθύς:

    Πώς αν λησμονηθούν οι μούσες, αν πεθάνει η μουσική, η ιστορία, ο χορός, η ποίηση, η τέχνη, η κωμωδία, η τραγωδία;...Πώς αν πεθάνει στο κατόπι τους ο έρωτας δε θα χαθεί μαζί τους κι η ψυχή; Πώς θα 'ναι μπορετό μονάχος να πορεύεται ο νους, να ζει ο άνθρωπος πανέρημος, δίχως ελπίδες κι αυταπάτες;

    Έχω κι άλλα να πω... για επιστήμη κι επιστημοσύνη... μα θα 'ρθω αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ...

    ΠΑΙΔΙΑ:
    ΙΣΩΣ λιγο αργησω ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ (οπως παντα ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ)....εχω μια ΙΩΣΗ!!!!

    Σαν ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (μην παρεξηγηθω):
    Το Melv@ki EINAI ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΕΑ (της αναρτησης μου).

    ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ:
    "¨Προμηθεας ΑΝΑΣΤΡΟΦΟΣ"+"ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"...κυκλος-η-ευθεια???/ΜΟΥΣΣΕΣ+ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ:
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ+ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ....

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ+ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!!....γουσταρω...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε γιαυτό το θέμα στις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ έκανα ανάρτηση με τίτλο ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.
    http://a-kentavrou.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html
    Μεταφέρω το σχόλιο μιας φίλης.
    Eυτυχώς πάντως που υπάρχουν πολλοί παθιασμένοι ερευνητές κι έτσι προχωράνε τα πράγματα γιατί τα προβλήματα με τις χρηματοδοτήσεις και τις προσπάθειες χειραγώγησης των ερευνών πρέπει να ξεπερνάνε κατά πολύ την "μαφία"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία!!!

    Σενάριο (αλμυρό έως λύσσα)

    Σκηνή 1η
    Χρηματοδότηση Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Λάρισας από τρεις ανταγωνιστικές φαρμακευτικές.
    Εκπαίδευση φοιτητών με βάση τα αποτελέσματα των προτέρων ερευνών στις φαρμακευτικές σχολές με το ίδιο ως άνω πρόγραμμα.
    Αποτέλεσμα.... Εμφύλιος μεταξύ Σχολών και φοιτητών για τη διάθεση στις αγορές μεθόδων και σκευασμάτων και όποιος επιζήσει...
    (και σήμερα δηλ. αυτό γίνεται λίγο-πολύ)

    Σκηνή 2η
    Χρηματοδότηση των Τμημάτων Χημείας, Τεχνολογίας Τροφίμων και τα λοιπά από ανταγωνιστικές εταιρείες με σκοπό την παρασκευή τροφίμων που θα έχουν ευεργετική επίδραση στη... μετάλλαξη του ανθρώπινου γονιδιώματος.
    Αποτέλεσμα... Να ζήσουν να μας θυμούνται.

    Σκηνή 3η
    Χρηματοδότηση Γεωπονικών Σχολών από αντίστοιχες ανταγωνιστικές με σκοπό την καλλιέργεια της χείριστης ποιότητας γεωργικών προϊόντων, για μεγαλύτερο κέρδος φυσικά.
    Αποτέλεσμα... Κατάργηση του συνταξιοδοτικού λόγω εξαφάνισης της ανάλογης ηλικιακής ομάδας.

    Σκηνή 4η. Κι επειδή όλα έχουν μια φυσική συνέπεια, χρηματοδότηση των Δημοτικών σχολείων για τη γρήγορη ανάπτυξη των μαθητών προς αποφυγήν κατασπατάλησης χρόνου.
    Αποτέλεσμα... Μετατροπή των παιδιών σε ζόμπι.

    Αλλά...
    Απαισιόδοξοι δεν είμαστε, ακόμη και αν εκλείψουν οι ανθρωπιστικές επιστήμες, αφού ήδη κάποιοι τις θεωρούν περιττές (το άκουσα και από άλλους και τρόμαξα), δύο βασικές επιστήμες δεν πρόκειται να χαθούν και μην ανησυχείς φίλε μου.

    Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    Είναι ο θεμέλιος λίθος της ίδιας της Φύσης.
    αφού η ΦΥΣΙΚΗ είναι ποίηση. άρα ψυχή-συναίσθημα και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ είναι μουσική άρα εγκέφαλος-νους-λογική

    Έτσι ο άνθρωπος θα εξακολουθεί να γελά, να κλαίει, να τραγουδά, να ερωτεύεται...

    Το σενάριο λοιπόν επεξηγηματικά...
    Καλό είναι να λείπουν οι αυτού του τύπου χρηματοδοτήσεις, αλλά... προφητεύοντας και του λόγου μου πως θα συμβεί, η ανθρωπότητα πάλι θα έρθει στα ίσα της...

    ΥΓ. iamaticus έπαθες ίωση; Φώναξε γιατρό και κατά προτίμησιν έναν χρηματοδοτούμενο κατά τα ως άνω.
    Περαστικούλια ντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H μη χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων και της έρευνας από τον ιδιωτικό τομέα είναι από τις μεγαλύτερες αγκυλώσεις της αριστεράς.
    Και έχει απόλυτο δίκιο ο Λάκωνας στην Ελλάδα έχουμε τη παράλογη απαίτηση να χρηματοδοτούμε συντάξεις για κουρασμένους ,τελειωμένους πενηντάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @@ HΩ μου......

    Εξαιρετικη Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    Με βρισκει ΣΥΜΦΩΝΟ.

    Μην ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ...
    (τι ειναι?? ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΑΞΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ....που ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ 100 ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ (-κατοπιν ελεγχου,συχνα διατιμημενη ειναι η αμοιβη του-).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @@ ΛΑΚΩΝΑ ΧΑΙΡΕ!!!!

    α) ΣΕ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

    Επιπλεον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ+ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ!!!
    δηλαδη:
    Με την εννοια της ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ (και διαδικτυακα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ) ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

    β) Για τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:

    Τον θεωρω τουλαχιστον ισαξιο με τον Θεοδωρακη....
    Μονη ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ...δεν μπορει να αναπτυξει ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ.....(ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ)
    Εχει εντελως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ...βεβαια στα εργα της ωριμοτητας του...

    γ) Πολυ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ.

    δ) Στην αναρτηση μου ΚΑΝΩ ΕΝΑ "ΜΟΥΣΙΚΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ!!!!

    Κεντρικη ιδεα ειναι:

    Οτι ΟΛΕΣ ΟΙ "ΑΧΡΗΣΤΕΣ" ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ+ΤΕΧΝΕΣ.....

    .....οτι "ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ"...απο πλευρας ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....ακομα και ΛΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,(ΠΧ:ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ).....ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!!!

    γιατι: ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ"...."ΕΡΩΤΙΚΕΣ" ΔΡΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (εμπνεονται απο τις ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΣΕΣ).

    ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ!!!

    Παντα ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ,ΕΝΑΣ ΤΕSLA,ENAΣ MENΤΕΛ,ΕΝΑΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ...κλπ ΤΡΕΛΟΣ .....με την ομορφη ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΣΑ!!!!!

    Παρ ολα αυτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΠΧ:ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ)....που ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ"....που η ανθρωποτητα γυριζει την ιστορια της ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ!!!

    και ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ"...
    που θα ξαναγινει "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ" και μετα "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ".(ΚΥΚΛΟΣ)

    δηλαδη: "η ιστορια επαναλαμβανεται ΚΥΚΛΙΚΑ"????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @@ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΜΟΥ....

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!
    ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ!!!!.....
    ....μη διδασκομενο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!
    (για λογους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ+ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ)!!!!

    οι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ!!!
    ....η ερευνα τους ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ....ειναι ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ...αν ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ!!!!

    ας πουμε...Η ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΤΡ..(που σβηστηκε μεσα σε μια δεκαετια μετα τον θανατο του)....
    ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ....με τις ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ [10ΕΤΙΕς 40-50-60] (αποκρυφες)για τα μεντιουμ ????!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @@ ΙΟΝΝΚΟRR....γεια σου!!!!

    Ελα ρε ΓΑΜΩΤΟ ....ΠΕΣ ΚΑΤΙ!!!!
    (ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ....)
    κοσμησε το blogi μου!!!!
    ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΤΙΜΩ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ!!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@ αγαπημενη μου ΚΑΡΥ....

    ΠΕΣ ΤΟΥ.....ΟΤΙ ΔΙΠΡΑΤΤΕΙ ΥΒΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOGI MOY!!!xaxaxaaaaaa!!!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @@ COFFEEMUG....XAIΡΕ!!!!

    ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!
    ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ...
    Αν θελεις (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΩ) ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ+ΛΑΚΩΝΑ!!!!
    να μην τα ξαναγραφω...
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΟΥ εχει νοημα για πολλους!!!!
    ευχαριστιες
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @@....αααααα!!!!ΒΡΕ ΜΕΛΒΑΚΙ!!!!

    ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ "ΑΚΡΙΒΕΣ"..ζητουμενο ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ!!!!

    που παλι ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

    Ο ΕΡΩΤΑΣ (του ερευνητη) ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΣΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ!!!!!(απο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ+ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!!).

    για το "παιδικο τραγουδακι"...ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ!!!
    αντιθετως....ΣΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ...για να το ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @@ ΜΕΛΒΑΚΙ.....
    ....και γαμω ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @@ Α-ΚΕΝΤΑΒΡΟΥ....ΧΑΙΡΕ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΩ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
    μου διεφυγε ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
    ...τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ!!!!

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @@γλυκο μου ΑΛΑΤΑΚΙ...ΧΑΙΡΕ!!!!

    Πολυ σωστες ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΟΥ...

    εγω δεν τις ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ: "ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....

    και ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ...αν οχι τελεια...ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΑΡΚΩΣ. (Δες τι λεει ο ΛΑΚΩΝΑΣ-το εχει ΚΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ).

    πολυ ομως ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ "ΑΧΡΗΣΤΩΝ"ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ+ΤΕΧΝΩΝ!!!!

    .....αυτο ελειπε δα!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΟΥΣΣΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ!!!!(γι αυτο ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ Σ ΕΧΩ!!!!χαχαααααα!!!)
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @@ Α-ΚΕΝΤΑΒΡΟΥ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ!!!!!

    Ναι Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ειναι εναντια στο φτωχο+μεσαιο!!!

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...να μη σπουδασει ΠΟΤΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ...
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ (στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΕΥΓΕΙ!!!!χαχααααα!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΑΤΟΣ ("ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ)ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΑΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. a-kentavrou, άσχετα με τα λεγόμενα της αριστεράς, το θέμα της ιδιωτικής χρηματοδότησης έχει αρνητικές κοινωνικές διαστάσεις και ύστερα από πότε οι πενηντάρηδες είναι ξοφλημένοι;
    Και βέβαια δεν εννοώ πως το μέλλον βρίσκεται στη χρηματοδότηση των συντάξεων, αλλά να αφανιστεί παντελώς το κράτος πρόνοιας;

    iamaticus, πόσο εύκολο είναι ο φτωχός να φοιτήσει σε ιδιωτικά πανεπιστήμια ή να νοσηλευτεί στα ιδιωτικά πανάκριβα νοσοκομεία;
    Ή μήπως να δεχτούμε μοιραία πως η υγεία και η παιδεία δεν είναι πλέον δημόσια αγαθά και η αξιοπρέπεια εξαρτάται από το πορτοφόλι και μόνον;
    Ή μήπως δεν είναι σαφές πώς προέκυψε ο πρόσφατος πλουτισμός;
    Άντε καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το αλατάκι τις περισσότερες φορές με προλαβαίνει ή τελικώς γράφει όσα θέλω να πω και βαριέμαι να κάτσω να τα γράψω,γιατί ίσως και φωτιές βάλω πάλι να κοντραριστούμε...

    Πάντως εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι ήδη χρόνια τώρα η ιδιωτική παιδεία υπάρχει στην Ελλάδα στις πρώτες της βαθμίδες(Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) Δεν εμπόδιζε καθόλου την δημόσια. Στα δικά μου μάλιστα χρόνια όποιος ήταν μαθητής ιδιωτικών σχολείων(εκτός απο πρότυπα όπως Λεόντιο,Βαρβάκειο,Αρσάκειο και Κολλέγιο)θεωρείτο μαθητής αδύναμος!Τώρα έχουν αντιστραφει τα πράγματα, πρώτα με την προσφορά των φοβερών εκπαιδευτικών που έχουμε στα σχολειά μας, και μετά απο την πρόνοια του ίδιου του κράτους.(Για μένα οι πρώτοι και κύριοι αίτιοι είναι οι εγκληματικά αδιάφοροι δάσκαλοι και καθηγητές)
    Συνεχίζω λοιπόν και λέω, ότι γιατί τώρα αντιδρούμε στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια? Τι φοβόμαστε την σύγκριση μεταξύ των Δημοσίων και των Ιδιωτικών? Την αξία και το επιστημονικό κύρος που θα εξασφαλίζουν τα πτυχία του Δημοσίου και απο την άλλη των Ιδιωτικών?
    Φοβάμαι πως εκεί είναι όλη η ιστορία. Τα δημόσια Πανεπιστήμια φοβούνται τον ανταγωνισμό!!! Τώρα έχουν εξασφαλίσει την σιγουριά του μονοπωλίου και γι'αυτό αντιδρά η πανεπιστημιακή κοινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί μου θυμ'ιζει όλο αυτό τους ΙΝΚΑς;
    φτάσαν στην ύψιστη (σχεδον)βαθμίδα γνώσης
    και...ΤΕΛΟς
    ΚΑΙ αυτοί είχαν την βάση των επιστημών τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (εγκρίνω και επαυξάνω)
    και είναι από τα πιο μικρά εως τα μέγιστα!!
    Ακόμη και ο Ερωτας,με μαθηματική ακρίβεια....
    Αρχίζει με άγνοια...σιγα-σιγά,ανακαλύπτεις..πηγαίνεις πιο πέρα..και όταν φτάνεις στη γνώση..έρχεται ο κορεσμός κ
    και..τελος

    Αέναος κύκλος η ζωή..
    Ο Μύθος του ΠΡΟΜΥΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ...
    με όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ του..επιβεβαιώνεται σε βάθος αιώνων...
    ΑΛΛΑ..όυτε και οι χρηματοδότες και χειραγωγοί της έρευνας για ίδιον όφελος δεν θα γλιτώσουν από το μένος της ΑΡΧΗς..
    Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει..
    κοντά στον "ΠΡΟΜΥΘΕΑ" ενας "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑς"
    ή
    ακόμη καλλύτερα ένας ΧΕΙΡΩΝΑς-ΙΑΜΑΤΙΚUS ..
    Ν να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ
    για να ξαναρχισει ο ΚΥΚΛΟς
    ΚΑΙ...
    τουλάχιστον μια ΜΟΥΣΑ....

    Υ.Γ.και..ΕΙΜΑΙ ξανθιά..ΚΑΡΑΞΑΝΘΗ τίποτα ενδιάμεσο..(ξέρεις εσυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Aν θυμάμαι καλά την μυθολογία, ο Δευκαλίωνας,είχε μαζί του και την Πύρρα την γυναίκα του! Μαζί έσωσαν τον ανθρώπινο γένος,έτσι δεν είναι? Να μην μένουν μόνο τα αντρικά ονόματα αλλά και τα ξεχασμένα πάντα γυναικεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @kariatida
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΥ έτσι μπράβο!ισχύς εν τη ενώσει
    Χωρίς ΜΟΥΣΕς καιχωρίς ΠΥΡΡΕς ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΎΝΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ δεν ξεκιναέι!!
    Μπορεί η καταστροφή να είναι μια Γ ΥΝΑΊΚΑ..
    ΑΑΛΑ
    Και η αρχή επίσης...κυρίως αυτό!!!
    Μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΌ ΜΈΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ πάλι, που υπήρξα σκράπα στα μαθηματικά, στη φυσική, στα οικονομικά (γι αυτό και διάβασα τρεις φορές το κείμενο) λίγα κατάλαβα....

    Αν δεν βρεθώ εκτός θέματος εντελώς (πλην του Μαρκόπουλου που μου αρέσει και... δεν μου αρέσει) σκέφτομαι ότι η έρευνα αφορά και τα δύο πεδία.
    Και τις θετικές επιστήμες και τη φιλοσοφία.
    Μια ισότιμη και "ισόποση" ανάπτυξη και εφαρμογή αυτών είναι το ζητούμενο, κατ' εμέ πάντα.

    Μια υπέρ-άναπτυξη της έρευνας και τεχνολογίας σε βάρος της πνευματικής δεν συνεισφέρει στην έννοια ολοκληρωμένος άνθρωπος.

    (πως φαίνεται ότι ήμουν της 3ης δέσμης)

    Καλό Σ/Κ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @@ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    Εγω ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΥΓΕΙΑ+ΠΑΙΔΕΙΑ=μονο ΙΔΩΤΙΚΑ!!!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ).
    ΕΝΝΟΩ:

    1)ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ+ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ με ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ)....που ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    2)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (γνωριζω το χωρο και ΑΜΙΓΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ).
    ΓΙΑΤΙ:

    Ενα παραδειγμα θα σε πεισει:

    πχ: μετρηση οστεοπορωσης ΣΤΟ ΙΚΑ:ΔΩΡΕΑΝ για τον ασφαλισμενο.ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ....γιατι ο γιατρος που την κανει...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...γιατι η 10 δει η 100...τα ιδια λεφτα θα παρει (υπαλληλος)!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (δεν τον κρινει κανεις)(ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???)...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ...6 ΜΗΝΕΣ...διδοντας τη δουλεια+παιρνωντας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ("ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ")ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.


    Τωρα μετρηση οστεοπορωσης ΙΔΙΩΤΙΚΑ:ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!
    Αλλα τον ιδιωτη γιατρο ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ (ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ+ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ!!!).
    στο τελος ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ -ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ- ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
    Υπαρχουν ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....(Θελει τεραστια αναπτυξη το θεμα).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @@ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    Εγω ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΥΓΕΙΑ+ΠΑΙΔΕΙΑ=μονο ΙΔΩΤΙΚΑ!!!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ).
    ΕΝΝΟΩ:

    1)ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ+ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ με ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ)....που ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    2)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (γνωριζω το χωρο και ΑΜΙΓΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ).
    ΓΙΑΤΙ:

    Ενα παραδειγμα θα σε πεισει:

    πχ: μετρηση οστεοπορωσης ΣΤΟ ΙΚΑ:ΔΩΡΕΑΝ για τον ασφαλισμενο.ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ....γιατι ο γιατρος που την κανει...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...γιατι η 10 δει η 100...τα ιδια λεφτα θα παρει (υπαλληλος)!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (δεν τον κρινει κανεις)(ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???)...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ...6 ΜΗΝΕΣ...διδοντας τη δουλεια+παιρνωντας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ("ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ")ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.


    Τωρα μετρηση οστεοπορωσης ΙΔΙΩΤΙΚΑ:ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!
    Αλλα τον ιδιωτη γιατρο ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ (ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ+ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ!!!).
    στο τελος ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ -ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ- ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
    Υπαρχουν ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....(Θελει τεραστια αναπτυξη το θεμα).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @@ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    Εγω ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΥΓΕΙΑ+ΠΑΙΔΕΙΑ=μονο ΙΔΩΤΙΚΑ!!!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ).
    ΕΝΝΟΩ:

    1)ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ+ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ με ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ)....που ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    2)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (γνωριζω το χωρο και ΑΜΙΓΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ).
    ΓΙΑΤΙ:

    Ενα παραδειγμα θα σε πεισει:

    πχ: μετρηση οστεοπορωσης ΣΤΟ ΙΚΑ:ΔΩΡΕΑΝ για τον ασφαλισμενο.ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ....γιατι ο γιατρος που την κανει...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...γιατι η 10 δει η 100...τα ιδια λεφτα θα παρει (υπαλληλος)!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (δεν τον κρινει κανεις)(ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???)...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ...6 ΜΗΝΕΣ...διδοντας τη δουλεια+παιρνωντας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ("ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ")ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.


    Τωρα μετρηση οστεοπορωσης ΙΔΙΩΤΙΚΑ:ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!
    Αλλα τον ιδιωτη γιατρο ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ (ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ+ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ!!!).
    στο τελος ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ -ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ- ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
    Υπαρχουν ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....(Θελει τεραστια αναπτυξη το θεμα).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @@ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    Εγω ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ:

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΥΓΕΙΑ+ΠΑΙΔΕΙΑ=μονο ΙΔΩΤΙΚΑ!!!

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ).
    ΕΝΝΟΩ:

    1)ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ+ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ με ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ)....που ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    2)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (γνωριζω το χωρο και ΑΜΙΓΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ).
    ΓΙΑΤΙ:

    Ενα παραδειγμα θα σε πεισει:

    πχ: μετρηση οστεοπορωσης ΣΤΟ ΙΚΑ:ΔΩΡΕΑΝ για τον ασφαλισμενο.ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ....γιατι ο γιατρος που την κανει...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...γιατι η 10 δει η 100...τα ιδια λεφτα θα παρει (υπαλληλος)!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (δεν τον κρινει κανεις)(ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???)...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ...6 ΜΗΝΕΣ...διδοντας τη δουλεια+παιρνωντας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ("ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ")ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.


    Τωρα μετρηση οστεοπορωσης ΙΔΙΩΤΙΚΑ:ΠΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!
    Αλλα τον ιδιωτη γιατρο ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ (ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ+ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ!!!).
    στο τελος ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ -ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ- ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
    Υπαρχουν ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....(Θελει τεραστια αναπτυξη το θεμα).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TA EKANE H GOOGL....ΠΑΛΙ....

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΙΓΟ!!!!
    ....ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν είναι τίποτα, πάρε γόμα και σβήνε!!! Αν δεν ξέρεις πού είναι, άστα έτσι, να μένει η ηχώ της φωνής σου στα αυτιά μας και συνέχισε παρακάτω...
    βρήκες αιτία και αφορμή για να τεμπελιάσεις πάλι!
    Αύριο εγώ δεν θα μπορώ να σε διαβάσω... σε μια εβδομάδα πια που γυρνώ πίσω...
    Αν μέχρι τότε φύγεις εύχομαι να περάσεις καλά!
    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ίαμε

    Δεν ξέρω, αν το παράδειγμα που ανέφερες με την οστεοπόρωση, έπεισε την άπιστη Αλατένια αλλά έπεισε εμένα, τον ήδη πεπεισμένο.

    Το παράδειγμα είναι καταπληκτικό και επεκτάσιμο σε όλους τους τομείς του δημοσίου.

    Κρίμα που δεν το αντιλαμβάνονται αυτό οι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Kariatis, ΊΛΥΣ, Βάσια...

    Φαντάζεστε να πιαστούμε μαλλί με μαλλί για χάρη του Ιαματικού μας και μετά να τρέχουμε για θεραπεία στο... ΙΚΑ;;;;

    Ιmaticus

    Είδες τι μας έκανες;;;
    Τώρα μάλιστα, συμφωνώ!!!!
    (είναι και τέσσερις οι αναρτήσεις δηλ. )
    Πάντως δεν έχω πρόβλημα με την ιδιωτική πρωτοβουλία αντίθετα, αρκεί να σταθεί στο ύψος του και ο Δημόσιος τομέας με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και μόνον για τους μη δυνάμενους.
    Αλλά όλα είναι θέμα ευσυνειδησίας, ένα ασυνείδητο και ακαλλιέργητο άτομο, όπου και να είναι θα την κάνει τη ζημιά τρυ...

    Ionnkorr

    Καλέ δεν είμαι άπιστη εγώ, α πα πα... Τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων θέτω...

    Άντε γεια σας και καλές βουτιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @@ KARYATIΔΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!

    Ρε συ ΟΛΟ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!

    Εγω Ο ΜΑΥΡΟΣ....τη βγαζω ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ....γιατι ΞΕΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ BMW Z4!!!!χαχααααα!!!!

    Αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟ-ΕΛΛΗΝΑ!!!!χαχααα!!!!!.....EΓΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!χαχααααα!!!

    Μπορει ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ Η BMW...BMW!!!XAXAAAA!!!!

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ....

    Υπαρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ (ολοι ειμαστε σε διαφορετικο βαθμο),ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΦΙΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ....

    να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ,ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ,ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ακομα και τον ΑΠΛΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟ...και να κανουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ "ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"....

    στην ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ...
    Εδω στη ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ"...σχεδον κανεις δεν τα λεει!!!!
    ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΒΑΡΕΙΑ "ΑΠΟΚΡΥΦΑ"ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ+ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ "ΗΛΙΘΙΟΥ" ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ".

    μη φοβασε: ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ"+"ΑΛΗΘΕΙΑ"....

    οι ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΙΔΕΕΣ....για την τελειοποιηση ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΗΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ"ΤΟΥΣ!!!!

    ειναι οι ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ...."ΧΥΛΟΥ"+ΤΟΥ "ΝΟΘΟΥ"!!!
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ....λατρευουν ΤΗΝ "ΠΕΤΡΑ"!!!!!

    και μην ξεχνας:Απο τον ΧΥΛΟ (σουπα πρωτεινων)ΞΕΠΗΔΑ Η ΖΩΗ!!!!(επισημη επιστημονικη αποψη των βιολογων)....

    ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ....(τραβα στην ΜΕΚΚΑ)θα καταλαβεις!!!!(ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΜΟΝΟ-"ΛΙΘΟΥ").

    ....και βεβαια ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!
    ....."ΤΟΥ ΧΥΛΟΥ"χαχαααααα!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @@ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΙΛΥ...μου!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ.....ΓΟΗΣΣΑ!!!!

    ... ΒΕΒΑΙΑ (με την εννοια ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ..οχι την ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ).

    Με τιμας βεβαια να με ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΧΕΙΡΩΝΑ (πηγα διαβασα...θυμηθηκα).
    ΒΕΒΑΙΑ...θελεις ....να ΘΥΣΙΑΣΘΩ!!!!!

    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....!!!!
    ειμαι : ΤΡΕΛΟΣ!!!!
    ΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!
    (πιστευω τωρα το καλοκαιρακι να μαυρισες...ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!)
    υποκλινομαι.

    Την ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @@ BAΣΣΙΑ ΜΟΥ.....

    Μην ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ!!!!(στη blogosfaira).
    ...NA EΓΩ ΣΕ ΚΛΕΒΩ...χωρις ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ!!!!χαχαααα!!!!

    Χωρις να θελω να σε ριξω-για να μην τα ξαναγραφω- ΔΕΣ ΤΟ (δ)ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΚΩΝΑ (ΠΙΟ ΠΑΝΩ).
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @@...ΙΟΝΝΚΟRR....ΧΑΙΡΕ!!!!! (κι εσεις κοριτσια..ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!)!!!

    Καλα που ΗΡΘΕΣ....γιατι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ ΑΠΟ "ΑΡΡΕΝΟ-ΔΙΨΙΑ"...γαμωτο μου!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!

    Που λες ΙΟΝΝΚΟRR....υπαρχει λογος που στην ΕΛΛΑΔΑ...αυτα τα κολπα:

    ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...απο την ΤΡΕΛΑ+ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΑ!!!!

    Μονο Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ εχει πεταξει κατα καιρους...ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ...
    Και κατι λιγα ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

    Ξερεις Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ...
    (ενας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ δηλαδη σαν εμενα!!!!χαχαχαααα!!!).

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ (ακομα και των Ιατρικων Υπηρεσιων)....

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ+ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ (ιδιωτικα)ΤΙΜΕΣ!!!!!δουλευει λιγοτερο..ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ+ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????

    .....ναι κι εμενα: (τον ιδιωτη γιατρο)μ αρεσει που ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΣΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!!!!!

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΟΠΟ!!!!!
    καταλαβατε????

    Δεν απευθυνομαι ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ IONNKORR!!!!
    αλλα σε οσους ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....
    και τιμουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ.
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @@ ΟΛΟΓΛΥΚΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΑΝ-ΚΑΛΟ ΑΛΑΤΑΚΙ!!!!!

    Με κανεις ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ....ΠΑΡΙ!!!!

    ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ "ΜΗΛΟ"????χαχαααααα!!!!

    Μα να σου πω....ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΡΟΔΑΛΟ +ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΩΡΟ ΒΛΑμΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!
    ........το εφαγα Ο ΠΟΥ...ΗΣ!!!!!χαχαααααα!!!!
    ....Μη το ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ....γιατι ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....θα εκνευριστει ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ...και θα με ΚΑΝΕΙ.....καμπινε για χεσ...μο!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή