Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ!)


Με αυτη την οικονομικη κριση (ΚΑΘΑΡΣΗ),θα ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑΧΕΩΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ.

Ο λογος απλος:..........Πεθανε ο μεσαζων πολιτευτακιας!!!!!


Ετσι μεσα απο το διαδικτυο θα οργανωθει ο δημοσιος τομεας...ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ-ΕΛΕΓΧΟ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ: θα θεσπιστουν κινητρα και ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ:θα γινει φθηνοτερο το εργασιακο κοστος,αλλως,θα κλεισει η επιχειρηση-η- θα μεταναστευσει.
Ενω σε δραστηριους και παραγωγικους υπαλληλους θα αυξηθει η αμοιβη τους (κινητρα).

Αν αυτα δε γινουν,τοτε απο ποιους φορους ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???

Να λοιπον οι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ:

1)Τα γνωστα ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.Κοντα σ αυτα:Επισκευαστικες μοναδες πλοιων (κινητες-ακινητες),συνδεση σιδηροδρομικη,οδικη,με αλλα λιμανια-πολεις.ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ κλπ:Ναυτιλιακα,οικονομικα,νομικα,εμπορικα,ειδικα χρηματιστηριακα κεντρα.Γυρω απο αυτα τα κεντρα,και κατα μηκος των οδικων αξονων:Απο εστιατορια,μικρεμποριο,πολιτιστικα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ...μεχρι οικοι ανοχης.

Γυρω απο τον τουρισμο και τι δεν μπορεις να οργανωσεις:Απο παζαρια με τοπικα προιοντα μεχρι...χαμαμ.Ενα να σκεφτεις η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.Μας ενδιαφερουν ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ:απο τον πλουσιο που θα κινηθει με το ελικοπτερο...μεχρι αυτον που θα ερθει με το...βρακι του (μια τυροπιτα,μια σαλατα θα φαει...ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΕΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ οταν επιστρεψει).
Εχω προσωπικη εμπειρια απο το ιατρειο μου...ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ..δεκα μου στελνει με αμοιβη!!!(τιποτα δεν παει χαμενο).

2)ΙΑΤΡΙΚΗ:Εχουμε υψηλοτατο επιστημονικο επιπεδο αφθονια γιατρων.Ετσι μπορουμε να οργανωσουμε....
Απο κουρες αδυνατισματος,αναζωωγονησης,σεξουαλικης,ψυχικης,πνευματικης,μεχρι οργανωση των αφθονων ιαματικων λουτρων που εχει ολη η Ελλαδα.Απο ειδικα κεντρα αποκαταστασης χρονιως πασχοντων μεσα στο παραδεισειο Ελληνικο τοπιο,μεχρι ειδικευμενα κεντρα ειδικων θεραπειων-χειρουργικων επεμβασεων,ακομα και σπανιων παθησεων.Εννοειται οτι απευθυνονται ολες αυτες οι ιατρικες-παραιατρικες υπηρεσιες και στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ...διαφημιζονταστες και στα προγραμματα των ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

3)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:Και τι δεν εχουμε:
Ολα τα εχουμε!!!
Θα σας μιλησω για το ΑΠΙΘΑΝΟ:Τοσους ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ δεν εχουμε??
Εεε μπορει ενας εμπνευσμενος επιχειρηματιας να οργανωσει ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΑ...δρωμενα σ ολη την Ελλαδα...ΘΕΜΑ:Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΒΙΩΜΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.

Τελος σε καθε Μοναστηρι....διπλα στον παγκο με τα σταυρουδακια και τις εικονιτσες, γιατι οχι και ενας Θεολογος με γραφειο ενημερωσης...ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ,ΞΕΝΩΝ...των ανησυχων πιστων με δυσκολα ερωτηματα..."περι Τριαδικοτητος"!!!!!Ανοιξτε τα ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ!!!

4)ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:Στα παντα εχουμε...Απο εμπνευσμενους τεχνιτες,επιδεξιους τεχνικους,υψηλοτατου επιπεδου επιστημονες...ΜΕΧΡΙ ΤΟ (KNOW HOW)να φτιαχνουμε παραδοσιακο γιαουρτι με καιμακι...ΠΟΥ ΤΟΥΜΠΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!!!Τι λειπει....οργανωση-διοικηση...ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.

Δηλαδη οι Φινλανδοι (μια χουφτα ανθρωποι)καλυτεροι ειναι??Βλεπε ΝΟΚΙΑ!!!!

Στη γεωργια κτηνοτροφια ενεργεια...ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ..ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ (ΟΧΙ ΑΛΟΓΑ).

5)ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:Ανοιγουμε τα νεα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,και με ιδιωτικοοικονομικα κριτηρια,διπλα στο δημοσιο και το ιδιωτικο-Αγγλοφωνο-Αραβοφωνο-Κινεζοφωνο!!!!Ποιος δε θα μας φοβηθει???? Θα γινουμε τουλαχιστον ΔΙΑΣΗΜΟΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ....και στις βασικες επιστημες...Μαθηματικα,Φυσικοχημεια,Βιολογια.
Ασε που Διπλωματικα απο αυτους τους διεθνεις φοιτητες θα ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑ-ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!

Για τη στοιχειωδη και μεση εκπαιδευση:Ανταλλαγες,ξενογλωσσα τμηματα καλοκαιρινα...για ...Αυστραλους!!!με αναβαση στον Ολυμπο (κατοικια των Θεων!)

6)ΑΘΛΗΣΗ-ΧΟΡΟΣ- ΜΟΥΣΙΚΗ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:.....


Ενα θα πω....Αυτο που βλεπουμε στη Θεσσαλονικη (χαλλλαρααααα).Το εχει αναγκη ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....θα του το ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ!!!!!

Το κειμενο αυτο αφιερωνεται στον εξαιρετικο bloger ΜΑΧΑΙΡΗ....που ΑΞΙΖΕΙ...(βαλτε ΜΑΧΑΙΡΗΣ στο google KAI BΓΗΚΕ).


Βρε κωλοελλαδιτες με τετοια Αρχαια παραδοση...ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ κανεις δε θα χαθει!!!!!ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..οφειλουμε να τα διδαξουμε!!!



...Τα ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ...ας δουλεψουμε πρωτα ολοι μαζι....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
...ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!

14 σχόλια:

  1. Σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη, όπως και του Miller το ’54 αν δεν κάνω λάθος, όταν από ανόργανα υλικά δημιούργησε οργανική ύλη (αμινοξέα). Σήμερα η προσαυξητική αυτή γνώση κάτι σπουδαίο εγκυμονεί. Ό,τι και να είναι αυτό, όσο και να φωνάξουν οι Κασσάνδρες, η επιστήμη προοδεύει σε βάρος του ιδεαλισμού και της δεισιδαιμονίας.
    Σίγουρα ένα «σημαντικό βήμα» για τη γενετική τεχνολογία επιτεύχθηκε που σε πρώτη φάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα εμβόλια και τα φάρμακα, όμως σαν τα βλαστοκύτταρα ακόμα ούτε να διανοηθούμε πού μπορεί να φτάσει η εξέλιξη αυτού του εγχειρήματος. Φιλοσοφικά εμείς πήραμε το μήνυμα, φίλε iamaticus, οι άλλοι θα αργήσουν πολύ, ιδιαίτερα αν ανακατέψουν στις εξελίξεις αυτές και την σαθρή τους ηθική!
    Να σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τιμας ΓΕΝΝΑΙΕ ΑΘΕΕ,ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕΣ.

    Καλη επιτυχια στο βιβλιο σου,που με ευνοικη προδιαθεση σ ολους το προτεινω οπως και το blogaki σου:"Η ΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ"οπου αν περασουν ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!!!

    βεβαια να σημειωσω οτι η πρηγουμενη αναρτηση ηταν η σχετικη με τον Βεντερ που ηθελα να σχολιασεις.
    ...Δεν πειραζει ομως σεβομαι τον χρονο σου,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ...εννοειται.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολα συμφωνώ με ότι γράφεται οπουδήποτε αλλά πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει κάτι που να διαφωνώ σε ότι έγραψες στο "Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".

    Απλά είμαι απαισιόδοξος και φοβάμαι ότι και αυτή ακόμα η ευκαιρία θα πάει χαμένη.

    Σου άφησα εκτενές σχόλιο και στην προηγούμενη ανάρτησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΕ ΙONNKORR!!!

    Σ ευχαριστω που με επισκεφθηκες.

    Εχεις ενα μεγαλο δικιο....Υπαρχει το δημογραφικο προβλημα.
    Τι να σου κανει ο γερος....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ.
    Το πολυ πολυ να... ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ.

    Απουσιαζει το ΟΡΓΑΣΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!

    Δυστυχως ακομα και οι ΝΕΑΡΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ακομα βρισκονται στο ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ...χωρις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

    Ακομα και το χαμηλο μορφωτικο τους επιπεδο-αν αφομοιωθουν επιτυχως-ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ.
    ...υπαρχει νεφος μπροστα μας...ΟΝΤΩΣ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΙΡΕ ΙONNKORR!!!

    Σ ευχαριστω που με επισκεφθηκες.

    Εχεις ενα μεγαλο δικιο....Υπαρχει το δημογραφικο προβλημα.
    Τι να σου κανει ο γερος....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ.
    Το πολυ πολυ να... ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ.

    Απουσιαζει το ΟΡΓΑΣΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!

    Δυστυχως ακομα και οι ΝΕΑΡΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ακομα βρισκονται στο ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ...χωρις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

    Ακομα και το χαμηλο μορφωτικο τους επιπεδο-αν αφομοιωθουν επιτυχως-ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ.
    ...υπαρχει νεφος μπροστα μας...ΟΝΤΩΣ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ μου φίλε, πώς μπερδεύτηκα έτσι…
    Σβήσε το σχόλιο αυτό και το πιο πάνω που το έστειλα αυτή τη φορά στη θέση του και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείς!
    Σου ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΘΕΕ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ!!!!

    ΖΩ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΜΙΦΩΣ...οταν τα μαθω θα τα κανω,αλλα ετσι ειναι πιο ζωντανα τα πραματα.
    ευχαριστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου .Πολύ καλές οι ιδέες που καταγράφεις.Το πρόβλημα είναι ποιός θα κάνει την αρχή,το ξεκίνημα.Στη χώρα μας υπάρχει μεγάλη δυσπιστία.Αν υπάρχει όρεξη για προώθηση τέτοιων ιδεών,περιμένω κάποια απάντηση στο e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευγενικη μου DONASONORA...

    Πιστευω οτι Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,θα κινητοποιησει την ευρηματικοτητα-επιχειρηματικοτητα,οπως και την εγκληματικοτητα ΑΡΧΙΚΑ.
    Επισης οι φθηνοτερες υποδομες (πχ:φθηνα ενοικια για μαγαζια,ευελικτες μορφες εργασιας,χαμηλοτερο κοστος εργασιας υπαλληλικης,BONUS αποδοσης,ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ).
    Υπαρχει ομως οπως και πιο πανω αναφερω, στην απαντηση μου στον ionnkorr,το μεγαλο προβλημα της ΓΗΡΑΝΣΗΣ....
    Επισης οπως τα κεφαλαια αυτη τη στιγμη φευγουν απο την Ελλαδα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...νεοι με υψηλη ειδικευση,επιχειρηματικο δυναμισμο,εφευρετικοτητα...
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουμε τρομερές δυνατότητες. Κανείς δεν αντιλέγει. Μόνο που πρέπει να βγάλουμε τις παρωπίδες. Να σκεφτούμε πέρα από το μικρό "εγώ" μας. Βλέπεις όμως, αυτός που "έχει" δεν έχει την δυνατότητα να κατανοήσει αυτόν που "δεν έχει". Κάποιος που ζει με 20.000 το μήνα, δεν του είναι δυνατόν να καταλάβει το 600. Και όχι μόνο δεν το καταλαβαίνει αλλά ζητάει και "πλάτη".
    Εχουμε τον παράδεισο στα πόδια μας. Παιδιά σοφά, έξυπνα, που δουλεύουν, που έχουν έμπνευση. Αυτό από τη μία μεριά. Δεν μπορείς όμως να μην παραδεχτείς ότι από την άλλη έχουμε χάσει το μέτρο. Και εννοώ για την ακρίβεια των πραγμάτων.
    Φίλε μου ιαμ (όπως λέει και ο μαχαίρης) πληρώνουμε πια ένα τέταρτο της αξίας αυτού που αγοράζουμε, σε φόρο. Πες μου εσύ γιατί ένας επιχειρηματίας, κάποιος που παράγει προϊόν, να θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Πες μου γιατί να ψωνίσω εγώ από την Ελλάδα; Εγώ ο μικρός καταναλωτής. Οταν με τα ίδια λεφτά, θα πάω και ταξίδι, και θα το βρώ μισή τιμή αλλού; Γιατί γνωρίζεις ότι έτσι ακριβώς είναι. Γιατί να μην το ψωνίσω από το ιντερνετ; Και στο λέω ειλικρινά, δεν θέλω να βάλω καμία πλάτη, για κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ COFFEEMUG...

    Το προβλημα του κοστους των αγαθων και απο φορολογια και απο εργατικο κοστος ειναι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ+ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ!!!
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ+ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ)+ΠΑΙΔΕΙΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ!!!!
    ....το γνωριζω απο πρωτο χερι σα γιατρος.

    Εδω επι πλεον:...1)δεν ειναι μηχανογραφημενο-ελεγχομενο με αποτελεσμα:ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ.
    2)η επιχειρηση δεν μπορει να προβλεψει το μελλον της, γιατι η υπαρξη της εξαρταται απο τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ:δημος,εφορια,υγειονομικη υπηρεσια,πυρασφαλεια κλπ:ολοι αυτοι...ΖΗΤΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!!!
    3)Πολιτικα ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ (500!!) ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ...ο τσιπρας και η παπαρηγα,ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!!
    4)Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ"ουτε ενα νομο για τα φωτοβολταικα μιση δεκαετια και βαλλε, που κυβερνησε, δεν καταφερε να κανει ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
    (ζηταγε...να γραφτεις στο ΤΕΒΕ...για να ηλεκτροδοτησεις ψυγειο,κουζινα tv του σπιτιου σου!!!!).Ετσι για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!
    Τα εξυπνα-σοφα παιδια των 20-30....φευγουν!!!!
    Τοσα λεφτα για εκπαιδευση που με θυσια ξοδευτικαν απο οικογενειες και σπαταλο κρατος:αλλεσ ευνομουμενεσ χωρεσ θα αναπτυξουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
    και η αμοιβη σου το ανεκδοτο με ψυχιατρους
    στην επομενη αναρτηση σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aντε ρε παλιοφιλε ΜΑΧΑΙΡΗ....
    ...ΗΔΟΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΘΗΡΕΥΕΣ φαινεται!!!

    Ασε που ξεσκιστηκα να βρω ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ...που να εχει:
    ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΛΑ!!!...για να σε ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ...

    ...Το ανεκδοτο με την ησυχια σου ...ΡΙΧΤΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή