Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Greece
ΧΙΟΥΜΟΡΙΚΟΣ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΑΜΥΘHΤΙΚΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ/ΔΥΣΗΣ (ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)


Κατι που δεν συζητειται στην Ελλαδα και ειναι ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ειναι:

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα γινει το ΜΕΓΑΛΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ", ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που ΑΦΟΡΑ [(ΚΥΡΙΑ)ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ"ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ]ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ".

Γιατι η Ελλαδα ??

ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ,ΝΩΘΡΟΤΗΤΑΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ,ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ (ακομα και τμηματων του λαου) ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ...ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ
Υ.Β.Ρ.Ε.Ω.Σ.....

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ,"ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ", ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΒΑΘΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΡΑ.

Μια μονο δικαιολογια θα εχουμε-αν αποτυχουμε- να "προσαρμοσθουμε"...

ΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.. ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ κλπ).

ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...και η "θεραπεια" του, θα γινει Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ (Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ....ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ)!!!!!


Αυτα....

2 σχόλια:

  1. Βρε Γιατρέ είσαι και μάντης? Δεν θα γράψω τίποτα για τα χάλια γιατί προσπαθώ να κάνω ψυχική θεραπεία!! Καλό Σ-Κ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εvie μου...
    Καλα υποθετω περασες...
    Μη χαλασεις την ευγενη γευση της σοκολατας....
    για λιγο σκορδατο Ελληνικο ΤΖΑΤΖΙΚΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΟΣΟ ....και "ΑΣΘΕΝΙΚΟΣ"ΓΙΑΤΡΟΣ!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ..σου ερχομαι στο blogaki σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή